Ο YouTuber BitBoy συνελήφθη ενώ έκανε livestream

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο YouTuber BitBoy συνελήφθη ενώ έκανε livestream

Ο YouTuber BitBoy συνελήφθη ενώ έκανε livestream

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο YouTuber και Crypto Influencer BitBoy συνελήφθη ενώ έκανε livestream, για κατοχή όπλου και ναρκωτικών.

Ο Ben Armstrong, όπως ονομάζεται, σκόπευε να αντιμετωπίσει ένα άτομο που ονομαζόταν Carlos Diaz σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τη Lamborghini του που του την είχαν κλέψει.

Άνοιξε livestream στο YouTube και τελικά συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία εντόπισε παράνομες ναρκωτικές ουσίες στο όχημλα του.

Εν τω μεταξύ τον Αύγουστο, η πλατφόρμα BitBoy Crypto ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την συνεργασία με τον BitBoy. 

Η μητρική εταιρεία Hit Network, επικαλέστηκε ως κύριους λόγους για την διακοπή συνεργασίας τις ανησυχίες της σχετικά με ζητήματα κατάχρησης ουσιών και τις οικονομικές επιπτώσεις που αντιμετωπίζει το εργατικό δυναμικό της. Ο Ben Armstrong μήνυσε την HitNetwork κατηγορώντας την ότι ήθελε να κλέψει την εταιρεία του.

Ο Carlos Diaz, το άτομο που πήγε να αντιμετωπίσει ο BiBoy στη ζωντανή ροή, φέρεται να έχει δεσμούς με την Hit Network, την εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα BitBoy Crypto. Ο BitBoy λέει ότι η Hit Network θέλει να τον σκοτώσει, τον ίδιο και την σύζυγό του.

Όταν η αστυνομία τον συνέλαβε, είπε ότι δεν έχει όπλο, αλλά τελικά παραδέχτηκε ότι είχε ένα όπλο στο φορτηγό του. Τελικά μετά την σύλληψή του, ο BitBoy αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε περισσότερα για τα NFT που θεωρούνται απάτη και συζητήστε για τα cryptos στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification