Τι είναι το Bitcoin;

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τι είναι το Bitcoin;

Τι είναι το Bitcoin;

Το πρώτο κρυπτονόμισμα.

Το Bitcoin είναι το πρώτο κρυπτονόμισμα που άλλαξε κατά πολύ την οικονομία όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Τα χρήματα χρησιμοποιούνταν για την αγορά αγαθών, είτε με συναλλαγές χέρι με χέρι, είτε με online συναλλαγές. Το 2009 όμως πέρα από τα χρήματα μπήκαν στη ζωή μας και τα...κρυπτονομίσματα, τα οποία είναι ψηφιακά και μάλιστα αποκεντρωμένα από το σημερινό σύστημα τραπεζών.

Το Bitcoin είναι το πρώτο κρυπτονόμισμα και δημιουργήθηκε από τον Satoshi Nakamoto, όνομα το οποίο αποτελεί ψευδώνυμο, καθώς ο δημιουργός του είναι άγνωστος μέχρι και σήμερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ιστορία του Bitcoin:

Τα κρυπτονομίσματα χαρακτηρίζονται από την υψηλή μεταβλητότητά τους. Το Bitcoin ξεχωρίζει και με μεγάλη διαφορά καθώς είναι το πρώτο crypto και το υψηλότερο σε αξία. Τον Νοέμβριο του 2021 ένα Bitcoin έφτασε να στοιχίζει 67.556 δολάρια. Τότε ήρθε το crypto crash και μετά την κατάρρευση των cryptos χρειάστηκαν δύο χρόνια για να ανακάμψει η εν λόγω αγορά, καθώς το Bitcoin πλησίασε αργά αλλά σταθερά προς την πάλαι ποτέ υψηλότερη τιμή του με στόχο να την ξεπεράσει.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πως άρχισαν τα BItcoin και Crypto να ανακτούν έδαφος την άνοιξη του 2023 μετά την κατάρρευση τράπεζας και συζητήστε για τα κρυπτονομίσματα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification