Τοστιέρα Xbox!

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τοστιέρα Xbox!

Τοστιέρα Xbox!

Η Microsoft πρόλαβε την Razer!

Η Microsoft ανακοίνωσε την επίσημη τοστιέρα Xbox, η οποία θα βγάζει τις φέτες του ψωμιού...με το λογότυπο του Xbox!

Μετά το μίνι ψυγείο Xbox, η Microsoft συνεχίζει με τοστιέρα και βασικά...πρόλαβε την Razer, η οποία είχε υποσχεθεί να φτιάξει τοστιέρα Razer εδώ και χρόνια. Η τοστιέρα Xbox Series S στοχεύει να προσφέρει στον χρήστη της τη "Βέλτιστη εμπειρία υδατανθράκων" με μια σειρά από χαρακτηριστικά που ακούγονται ωραία.

Η τοστιέρα δύο τεμαχίων έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με το Xbox Series S και αποτυπώνει επίσης το λογότυπο Xbox Sphere στο ψωμί σας. «Είναι η next-gen κονσόλα τοστιέρα», είπε η Microsoft, κοροϊδευτικά!

Η τοστιέρα διαθέτει επίσης ένα "shade selector dial" που επιτρέπει στους χρήστες να ψήνουν τα ψωμιά τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, η τοστιέρα έχει πολλά προφίλ, έτσι ώστε τα μέλη της οικογένειας ή οι συγκάτοικοι να μπορούν να ψήνουν το ψωμί τους σε όποιο επίπεδο θέλουν κάθε φορά χωρίς να αλλάζουν ξανά τις ρυθμίσεις. Διαθέτει επίσης «χρονομετρητή αντίστροφης μέτρησης» για να γνωρίζετε πότε το ψωμί σας είναι ψημένο και έτοιμο.

«Τέρμα η τρομάρα που προκαλείται από το πρωινό (σ.σ. όταν το ψωμί ψηθεί πολύ) ή η προσπάθεια να αλείψετε βούτυρο σε ψωμί που έχει ήδη κρυώσει επειδή προσπαθούσατε να βρείτε το ιδανικό σημείο ψησίματος», δήλωσε η Microsoft.

Η τοστιέρα Xbox Series S διαθέτει επίσης "λειτουργία κατά της εμπλοκής του ψωμιού", καθώς και έναν αφαιρούμενο δίσκο για καθαρισμό στα ψίχουλα. Η τοστιέρα έχει επίσης ένα κουμπί απόψυξης, ώστε να μπορείτε να ρίξετε κατεψυγμένο ψωμί απευθείας σε αυτήν.

Η τοστιέρα έχει πλάτος 15", ύψος 7,6" και βάθος 4,6", επομένως είναι αρκετά μεγάλη, αλλά όχι τεράστια. Η Walmart πουλά την τοστιέρα Xbox για 40 δολάρια, άρα θα πρέπει να περιμένουμε στην Ευρώπη τιμές 45-50 ευρώ, όταν και αν θα είναι διαθέσιμη. Πάντως το μίνι ψυγείο Xbox είναι δυσεύρετο στα ευρωπαϊκή καταστήματα.

Διαβάστε περισσότερα για την τοστιέρα της Razer και συζητήστε για τα Xbox Series X/S στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification