Stealth Inc. 2

Hot
Stealth Inc. 2

Stealth Inc. 2

Έρχεται στο PSN για όλες τις κονσόλες της Sony.

[Αρχική δημοσίευση: 1/5/14] Σύμφωνα με την Curve, developer του πρώτου και αρκετά πετυχημένου Stealth Inc., το sequel του stealth indie game θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U.

Στο stealth Inc. 2 δεν θα περιορίζεστε πλέον στα test chambers του πρώτου τίτλου αλλά θα μπορέσετε να εξερευνήσετε ολόκληρη την PTi Industries σε ένα open world περιβάλλον. Πολλά νέα αντικείμενα θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα κάνοντας την διάσωση των κρατουμένων της PTi Industries πιο διασκεδαστική από ποτέ. Ο Jonathan Biddle, δημιουργός του Stealth Inc. 1 πρόσθεσε ότι με το να ξαναδουλέψουν πάνω στον κόσμο του Stealth Inc. οι developers θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία με έναν μεγαλύτερο κόσμο για εξερεύνηση και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ιστορία. Επιπλέον, η χρήση του Wii U Gamepad θα επιτρέψει αυτή την φορά στην σειρά να έχει co-op.

Το Stealth Inc. 2 κυκλοφορεί στο Wii U στα τέλη του 2014.

[UPDATE: 2/3/15 - Το Stealth Inc. 2 στο PSN] Το Stealth Inc. 2: A Game of Clones θα είναι διαθέσιμο και στις κονσόλες της Sony, καθότι αποκαλύφθηκε η trophy list του για PS4, PS3 και PS Vita.

 

Ο λόγος που δεν έγινε review το Stealth. Inc 2 στο Wii U είναι διότι δεν μας εστάλη κάποιος κωδικός. Πλέον με την Sony σε ρόλο publisher είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει κωδικός άρα και review στο GameWorld.gr.

Διαβάστε το review του Stealth. Inc. Συζητήστε για το Stealth. Inc 2 σε αυτό το forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 geololj (Level 28) 04/05/2014 03:34
Πολύ καλά νέα! Άξιζε να αποκτήσει συνέχεια το Stealth Inc. γιατί είναι ένα πολύ αξιόλογο game. Το Wii U αποκτά σιγά σιγά δυνατούς τίτλους. Για να δούμε!
Notification