Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time κυκλοφορεί για PC στις 26 Μαρτίου

Hot
Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time κυκλοφορεί για PC στις 26 Μαρτίου

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time κυκλοφορεί για PC στις 26 Μαρτίου

Διαθέσιμο μέσω του Battle.net.

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time κυκλοφόρησε σήμερα για PS5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch και αναμένεται να κυκλοφορήσει και για PC σε δύο εβδομάδες μέσω του Battle.net.

Το νέο video game της σειράς Crash Bandicoot πρωτοκυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 για PS4 και Xbox One. Η ανακοίνωση της έκδοσης για PC και για τις κονσόλες της Sony, της Microsoft και της Nintendo έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι εκδόσεις για PS5 και Xbox Series X/S είχαν σημαντικές βελτιώσεις, όπως την δυνατότητα gaming σε 4K ανάλυση στα 60FPS. Οι ίδιες βελτιώσεις αναμένεται να υπάρχουν και στην έκδοση για PC, της οποίας το κόστος θα είναι 39.99 ευρώ.

Διαβάστε το review του Crash Bandicoot 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Xintzi (Level 20) 12/03/2021 21:45
Πολύ ωραίο game και μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές που παίζαμε το Crash στο Playstation 1.Το έχω τερματίσει στο PS4,πιστό στην καλή συνταγή που είχε στο παρελθόν και μακάρι να βγει και συνέχεια.
#2 ashbringer (Level 25) 13/03/2021 19:32
Ο αγαπημένος μας Crash σε νέες περιπέτειες.
Notification