Kaze and the Wild Masks

Kaze and the Wild Masks

Kaze and the Wild Masks

2D Platform στο στυλ του Sonic.

Το Kaze and the Wild Masks είναι ένα 2D Platform εμπνευσμένο από το Sonic the Hedgehog και άλλα γνωστά side-scrollers της δεκαετίας του '90.

Η εταιρεία ανάπτυξης PixelHive κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για το επερχόμενο retrostyle 2D Platform, παρουσιάζοντας στοιχεία της ιστορίας πριν από την κυκλοφορία του στις 26 Μαρτίου.

Στο Kaze and the Wild Masks, έχετε την ευθύνη να εξερευνήσετε τα Crystal Islands για να σώσετε τον φίλο σας Hogo από μια κατάρα που εξαπλώνει παντού το χάος στα νησιά. Χάος, σμαραγδένιοι πολύτιμοι λίθοι και άγριες μάσκες που μοιάζουν με ασπίδες που σας δίνουν τη ικανότητα να εφορμάτε σαν τίγρης, να πετάτε σαν αετός, να κολυμπάτε σαν καρχαρίας ή να τρέχετε σαν σαύρα.
Είναι σίγουρα εμφανείς οι επιρροές του. Ρίξτε μια ματιά στο νέο τρέιλερ παρακάτω.

Εάν σας λείπει η χρυσή εποχή των 16-bit παιχνιδιών 2D, και σας αρέσει το άκουσμα της ηλεκτρικής κιθάρας για soundtrack, αυτό το παιχνίδι θα είναι σίγουρα κατάλληλο για εσάς.

Ακολουθεί μια γρήγορη λίστα χαρακτηριστικών για να καταλάβετε καλύτερα τι ακριβώς προσφέρει:
- Απελευθερώστε τις ικανότητες των Wild masks για να αποκτήσετε τις δυνάμεις της τίγρης, του αετού, της σαύρας και του καρχαρία.,
- Ανακαλύψτε τα μυστικά των Crystall Islands σε 30+ επίπεδα με πάνω από 50 bonus επίπεδα.
- Ξαναζήστε τις παιδικές σας αναμνήσεις των κλασικών platformers με υψηλής ποιότητας frame by frame pixel art.
- Χαράξτε το δρόμο σας μέσω ενός ικανοποιητικά ομαλού, αλλά και γεμάτου προκλήσεις Platform.
- Απολαύστε 25+ κομμάτια εμπνευσμένα από τα μουσικά θέματα της εποχής των 16 bit video games.

Το Kaze and the Wild Masks θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στα Nintendo Switch, PS4 , Xbox One, Steam και Stadia στις 26 Μαρτίου και η φυσική έκδοση πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου για τα Nintendo Switch, PS4 και Xbox One.

Γράψτε μας σχετικά με το ποιά είναι η αγαπημένη σας retro κονσόλα ή για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification