Magnificent Trufflepigs

Magnificent Trufflepigs

Magnificent Trufflepigs

Ένα χαλαρό ρομαντικό παιχνίδι ανίχνευσης μετάλλων.

Το Magnificent Trufflepigs είναι ένα μοναδικό Narrative Adventure από τον lead designer του Everybody's Gone to the Rapture.

Το εν λόγω Platform αποτελεί μια συνεργασία μεταξύ του πρώην developer του The Chinese Room Andrew Crawshaw και του νέου του studio Thunkd μαζί με την publisher AMC Games .Λαμβάνει χώρα σε μια αγγλική φάρμα όπου έχετε την ευθύνη να αποκαλύψετε τους θαμμένους θησαυρούς της και να συνομιλήσετε με τους φίλους σας μέσω ενός walkie-talkie .

Το Magnificent Trufflepigs ζωντανεύει από ένα all-star cast: παίζετε τον Adam (τον υποδύεται ο Arthur Darvill, τον οποίο μπορεί να γνωρίζετε από τον ρολο του στο Dr Who) και θα συνομιλείτε με την Beth (την υποδύεται η Luci Fish). Δείτε το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού παρακάτω.


Από το τρέιλερ, παίρνουμε σίγουρα κάποια Firewatch vibes. Ένα φαινομενικά εύκολο, χαλαρό παιχνίδι με μια υπόδειξη ότι κάτι κρύβεται στην όλη υπόθεση.

"Ένα first person παιχνίδι ανίχνευσης μετάλλων, το The Magnificent Trufflepigs έχει παίκτες που αναλαμβάνουν το ρόλο του Adam, ενός έξυπνου αλλά συμπονετικού ανθρώπου που επιστρέφει στο παιδικό του χωριό Stanning", είναι μια από τις περιγραφές του παιχνιδιού από το press release του. «Εκεί συναντά μια γυναίκα με την ονομασία Beth (που υποδύεται η Luci Fish του Safe House και Another Eden) στην αποστολή της να ανακαλύψει έναν τοπικό θησαυρό. Αλλά όλα δεν είναι όπως φαίνονται, και οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν πώς θα ανταποκριθεί ο Adam καθώς αρχίζουν να εμφανίζονται ερωτήματα στα παραμύθια της Beth."

Προφανώς, η ιστορία του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια της Beth να αναζωπυρώσει μια παιδική αίσθηση περιπέτειας. Πριν από πολλά χρόνια, βρήκε ένα σκουλαρίκι ενώ ανίχνευε μέταλλα σε ένα τοπικό αγρόκτημα - αυτή η ανακάλυψη την έκανε να νιώσει ζωντανή και της έφερε πέντε λεπτά φήμης, αρκετά για να της δώσει την ώθηση που αναζητούσε. Τώρα ο Adam πρέπει να ψάξει βρει το άλλο ταίρι από το σκουλαρίκι. Όμως στην αναζήτηση αυτού του θησαυρού, το ντουέτο θα φέρει στην επιφάνεια πολύ περισσότερα απ' ό,τι πίστευε.

Το Magnificent Trufflepigs θα κυκλοφορήσει για PC και Switch στις αρχές του καλοκαιριού.

Γράψτε μας ποιά είναι τα αγαπημένα σας Adventure games και για εκτενή συζήτηση για το Magnificent Trufflepigs μπείτε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification