Taxi Chaos

Taxi Chaos

Taxi Chaos

Ο πνευματικός απόγονος του Crazy Taxi.

Το νέο Taxi Chaos, το οποίο θα φέρει αναμνήσεις σε όσους είχαν αγαπήσει τα Crazy Taxi στο παρελθόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και Switch από την εταιρεία ανάπτυξης Team6 Game Studios.

Όπως ακριβώς και στο Crazy Taxi, θα παίρνετε πελάτες από διάφορα σημεία της πόλης και θα πρέπει να τους μεταφέρετε από το σημείο Α στο σημείο Β με κάθε κόστος. Την έκδοση του θα επιμεληθεί η Lion Castle η οποία δήλωσε σε πρόσφατο δελτίο τύπου: "Το Taxi Chaos είναι μία μοντέρνα και φρέσκια έκδοση των κλασικών taxi games, όπου οι οδηγοί θα αμείβονται καλά, όταν καταφέρουν να μεταφέρουν τους πελάτες στο σημείο που τους ζητείται. Τρέξτε μέσα στην πόλη, πάρτε τους πιο τρελούς πελάτες και μεταφέρετε τους στον προορισμό τους όσο γρηγορότερα μπορείτε."

Στην διανομή του Taxi Chaos θα συμμετάσχει και η εκδότρια του original Crazy Taxi, Sega, για τις περιοχές της Ασίας. Στην Ευρώπη η έκδοση θα γίνει από την Mindscape ενώ η G52 Games θα αναλάβει την Β. Αμερική.

To Taxi Chaos θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και Switch στις 23 Φεβρουαρίου 2021.

Διαβάστε περισσότερα για τον ερχομό του Crazy Taxi στις φορητές συσκευές και συζητήστε για το Taxi Chaos στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/12/2020 07:52
Αν θες να δείς crazy taxi η taxi chaos έλα στο Ελλάδα. Οι ταξιτζήδες εδώ είναι κορυφή. Πολύ εντυπωσιακό το announcement teaser video.
Notification