Στο Racing Buck Up and Drive εμφανίζονται LGBTQ+ πινακίδες

Ερμής Δερβίσης
Στο Racing Buck Up and Drive εμφανίζονται LGBTQ+ πινακίδες

Στο Racing Buck Up and Drive εμφανίζονται LGBTQ+ πινακίδες

Αρκετοί παίκτες διαμαρτύρονται.

Στο Racing Buck Up and Drive εμφανίζονται LGBTQ+ πινακίδες και αρκετοί παίκτες διαμαρτύρονται.

Οι συγκεκριμένες πινακίδες εμφανίζονταν από όταν κυκλοφόρησε το Buck Up and Drive όμως πλέον με τις νέες ρυθμίσεις, όλες οι πινακίδες εντός του τίτλου απέκτησαν τη συγκεκριμένη θεματολογία.

Συγκεκριμένα υπάρχουν οι επιλογές για όλες τις πινακίδες και για κάποιες τυχαίες. Ο developer του Buck Up and Drive, Fabio Fontes δήλωσε στο Gayming Magazine: "Το παιχνίδι περιλαμβάνει μερικές τυχαίες σημαίες pride (rainbow και trans) μέσα στις πολλές που υπάρχουν στο δρόμο. Έχοντας προβλέψει ότι κάποιοι θα αντιδράσουν μόνο με την ύπαρξή τους, σκέφτηκα να το διασκεδάσω". Ο Fontes απάντησε στα reviews που παραπονιούνται για το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: "Αντιμετωπίστε το". Αρκετοί παίκτες αντιδρούν για τις συγκεκριμένες πινακίδες, ενώ άλλοι το βρίσκουν αστείο ως επιλογή στο μενού. 

Το Buck Up and Drive είναι διαθέσιμο στο Steam.

Διαβάστε επίσης για τα προτεινόμενα LGBTQ+ games της Sony και συζητήστε για το Buck Up and Drive στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification