Τo Joe Danger κυκλοφορεί ως free-to-play στους browsers

Τo Joe Danger κυκλοφορεί ως free-to-play στους browsers

Τo Joe Danger κυκλοφορεί ως free-to-play στους browsers

Από τους δημιουργούς του No Man’s Sky.

Αν θέλετε να διασκεδάσετε με δύο games που είναι διασκεδαστικά και δωρεάν, ίσως θα έπρεπε να επισκεφθείτε το site της Hello Games, το studio του No Man’s Sky, καθώς έχει κυκλοφορήσει δύο νέες προσθήκες για την έκδοση του Joe Danger, αυτή την υπέροχη Arcade stunt racer series που μπορείτε να την απολαύσετε online.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχετε μεγάλη επιθυμία για τέτοιου είδους games μπορείτε να δοκιμάσετε το Joe Danger Touch αλλά και το επόμενο Joe Danger Infinity, τα οποία κυκλοφόρησαν το 2013 και 2014 για IOS. Κάποιοι από εσάς θα γνωρίζετε πως και τα δύο games εξαφανίστηκαν από το App Store το 2017, μετά την απόφαση της Apple να σταματήσει την υποστήριξη 32-bit apps με το λογισμικό IOS11. Αλλά κάτι ευχάριστο συνέβη στις αρχές αυτού του έτους και επιτέλους τα εν λόγω games επιστρέψανε με επανέκδοση.

Ο Sean Murray εξήγησε πως “ Η επιτυχία του No Man’s Sky άφησε στο περιθώριο το Joe Danger. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε hobby project που αφορούσε την επιστροφή του Joe Danger και το φτιάχνουμε κομμάτι-κομμάτι μετά από τα 8 χρόνια κυκλοφορίας του.

Οι νέες εκδόσεις του Joe Danger θα παίζονται μέσω web browser. Αν πάλι κάποιος από εσάς δεν έχει καλή σύνδεση στο ίντερνετ μπορεί να προμηθευτεί τα εν λόγω games στην τιμή των 1,99 ευρώ από το IOS. Η φετινή χρονιά ήταν πολυάσχολη για την Hello Games καθώς όχι μόνο συνέχιζε να βγάζει updates για το No Man’s Sky αλλά βρήκε χρόνο και για την μεταφορά του εν λόγω game στο Switch.

Το No Man’s Sky θα συνεχίσει μέσα στο 2023, με μια νέα έκδοση για iPad παράλληλα με την enhanced έκδοση του για PlayStation VR 2.


Διαβάστε περισσότερα για την Hello Games και για περαιτέρω συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.


User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification