Lords of the Fallen reboot

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
2
Lords of the Fallen reboot

Lords of the Fallen reboot

Νέο βίντεο, αφαιρέθηκε το "The". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/12/14] Ο υπεύθυνος παραγωγής του πρώτου Lords of the Fallen, Tomasz Gop, δήλωσε πως η εταιρία δουλεύει πάνω σε concepts για τον επόμενο τίτλο. Το Lords of the Fallen 2 βρίσκεται και επίσημα στα πρώτα στάδια του development.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το Lords of the Fallen 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. Περιμένουμε να δούμε για το αν οι Deck 13 και City Interactive θα μας παρουσιάσουν επιτέλους ένα πραγματικά δύσκολο Game, άξιο του Dark Souls II.

[UPDATE: 29/5/15]  To Lords of the Fallen 2 θα κυκλοφορήσει το 2017 και σε αντίθεση με τον προκάτοχό του αυτή την φορά δεν θα έχει καμία ανάμειξη η γερμανική εταιρεία Deck 13.

Ο διευθύνων σύμβουλος της CI Games, Marek Tyminski, ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του Lords of the Fallen έχουν ξεπεράσει τα 900.000 αντίτυπα και δήλωσε ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο γεγονός παρότι δεν ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί το φράγμα του ενός εκατομμυρίου. Η πολωνική City Interactive θα δουλέψει αυτή την φορά με άλλους developers, καθώς ακόμη και πρώτο Lords of the Fallen, δούλεψαν και άλλες εταιρείες ανάπτυξης σε Κίνα και Αγγλία. Σε ένα σημείο μάλιστα, αναφέρει ο Marek, πως είχαν πάνω από 100 artists στην Κίνα, επομένως ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού αναπτύχθηκε εκεί.

[UPDATE 2: 5/7/17 - Θα αργήσει να κυκλοφορήσει το sequel] Μιλώντας στο Eurogamer, ο διευθύνων σύμβουλος της CI Games Marek Tyminski δήλωσε ότι το Lords of the Fallen 2 βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη.

Η CI Games είχε ανακοινώσει το 2015 ότι εργάζεται επάνω στο sequel του Lords of the Fallen, παρόλα αυτά υπήρξε σιγή ιχθύως από τότε. Εντούτοις, η Deck13 Interactive δεν έμεινε άπραγη αφού καταπιάστηκε με ένα sci-fi Action RPG που ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των Dark Souls, κυκλοφορώντας το The Surge τον περασμένο Μάιο. Ο Tyminski έφερε ξανά στο προσκύνιο το Lords of the Fallen 2, αναφέροντας ότι την ανάπτυξή του έχει αναλάβει μια μικρή ομάδα και ότι θέλουν να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο sequel, το οποίο όμως μάλλον θα αργήσει να κυκλοφορήσει.

[UPDATE 3: 4/6/18 - Η Defiant αναλαμβάνει το project] Την ανάπτυξη του Lords of the Fallen 2 της CI Games ανέλαβε η Defiant. Η εταιρεία ανάπτυξης της Νέας Υόρκης ενδιαφέρθηκε για να το αναλάβει και σύμφωνα με την CI Games έχει πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν γνωρίζουμε σε ποια περίοδο θα κυκλοφορήσει.

[UPDATE 4: 20/5/19 - Το sequel του Lords of the Fallen συνάντησε κι άλλο εμπόδιο] Η εξέλιξη του Lords of the Fallen έχει μια ακομα περίπλοκη εξέλιξη αλλά παρ όλα αυτά συνεχίζεται η παραγωγή του.

Η CI Games είχε προγραμματίσει αρχικά να κυκλοφορήσει το game μέσα στο 2017. Το πρώτο Lords of the Fallen ήταν μια συνεργασία της CI Games και του Deck13, όμως το συγκεκριμένο στούντιο στην συνεχεία αποχώρισε. Δεν είχε ακουστεί κάτι για το sequel του game μέχρι ότου εμφανιστήκαν τα Defiant Studios. Το στούντιο της Νέας Υόρκης συνέβαλε στην ήδη καθυστερημένη ανάπτυξη του παιχνιδιού και χρειαζόταν μια αναμόρφωση. Κι όμως σε λιγότερο από έναν χρόνο φαίνεται ότι το στούντιο αποχώρισε από την συγκεκριμένη προσπάθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Eurogamer, το οποιο μετέφρασε το πολωνικό δελτίο τύπου της CI Games, φαίνεται ότι η εταιρία ανάπτυξης κατηγορεί τα Defiant Studios ότι παρουσίασαν μια χαμηλής ποιότητας δουλειά. Αντίθετος με την ανακοίνωση της εταιρίας ήταν ο διευθύνων σύμβουλος των studios της Νέας Υόρκης, David Grijins, ο οποίος δήλωσε: " Η ομάδα μας στην όποια συμμετέχουν εξαιρετικά ταλαντούχοι developers, εργαζόταν ανελλιπώς σε project της CI Games που είχε μείνει αρκετά πίσω."

Φαίνεται ότι σε αυτό το σημείο η CI Games έχει αναλάβει να ολοκληρώσει το project της. Παρ όλα αυτά δεν έχει οριστεί κάποιο νέο χρονικό σημείο για την κυκλοφορία του Lords of the Fallen 2.

[UPDATE 5: 8/9/20 - Αναπτύσσεται από νέα εταιρεία ανάπτυξης] Το Lords of the Fallen 2 αναπτύσσεται πλέον από την Hexworks, η οποία θα αναλάβει να ολοκληρώσει το sequel του εν λόγω Action RPG.

Η Hexworks έχει γραφεία στη Βαρκελώνη και το Βουκουρέστι και μετά την ολοκλήρωση του Lords of the Fallen 2 θα ασχοληθεί με μια άλλη σειρά. Ο Marek Tyminski, διευθύνων σύμβουλος της CI Games, δήλωσε ότι στη νέα έκδοση η εταιρεία του έχει δοκιμάσει πολλές διαφορετικές ιδέες κι ότι ως publisher συνεργάζεται ήδη με την Hexworks για το πρώτο μισό του 2020 και έχει κάνει σημαντική πρόοδο. Η ομάδα της Hexworks που εργάζεται για το παιχνίδι αποτελείται από 25 developers και αρκετοί από αυτούς είναι βετεράνοι της βιομηχανίας, έχοντας αναπτύξει μέχρι και AAA games. Της ομάδας ηγείται ο Creative Director Cezar Virtosu και ο επικεφαλής παραγωγής Saul Gascon. Ο πρώτος είχε εργαστεί στη Ubisoft Βουκουρεστίου και ο δεύτερος ήταν Development Director στην Overkill (για το Overkill's The Walking Dead).

Το development του Lords of the Fallen 2 έχει περάσει από χίλια κύματα. Αρχικά αναπτυσσόταν από μία ομάδα ανάπτυξης της CI Games, στη συνέχεια από την Defiant Studios και πλέον από την Hexworks. Η Defiant καθυστερούσε χαρακτηριστικά το project και η ποιότητα δουλειάς της ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

[UPDATE 6: 12/1/21 - Το λογότυπο] Η CI Games αποκάλυψε το λογότυπο του Lords of the Fallen 2.

Lords of the Fallen 2 logo

[UPDATE 7: 24/8/22 - Θα αποτελέσει reboot του αρχικού Lords of the Fallen] Το The Lords of the Fallen αποκαλύφθηκε και επίσημα στην Gamescom 2022.

Εταιρεία ανάπτυξής του θα είναι η Hexworks και θα χρησιμοποιήσει την Unreal Engine 5.
To reboot θα διαδραματίζεται 1000 χρόνια μετά τα γεγονότα του Lords of the Fallen και ο κόσμος του θα είναι πέντε φορές μεγαλύτερος. Στον κόσμο θα υπάρχουν αρκετοί NPCs και χαρακτήρες, ενώ θα μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας χαρακτήρα για να ολοκληρώσετε το campaign. Επιπλέον θα έχετε την επιλογή να παίξετε co-op με έναν δεύτερο παίκτη. Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο οποίο αφηγητής είναι ο Joseph Quinn, γνωστός για τις συμμετοχές του στις σειρές Stranger Things και Game of Thrones:

Της ανάπτυξής του ηγούνται ο executive producer Saul Gascon (Dead by Daylight, PayDay 2) και ο creative director Cezar Virtosu (Shadow of the Tomb Raider, Assassin’s Creed: Origins). Η Hexworks ιδρύθηκε το 2020 και πλέον διαθέτει περισσότερους από 75 developers και ένα δίκτυο εξωτερικών συνεργατών. Ο Virtosu δήλωσε: Το The Lords of the Fallen είναι ο πνευματικός διάδοχος του αρχικού τίτλου που οι fans ήθελαν πάντα. Το παιχνίδι είναι αρκετά μεγαλύτερο, με έναν απέραντο διασυνδεόμενο κόσμο, ο οποίος χωρίζεται στις περιοχές των νεκρών και των ζωντανών και οι παίκτες μπορούν να τις εξερευνήσουν είτε μόνοι, είτε με φίλους. Είναι πιο σκοτεινό, πιο απαιτητικό με πιο γρήγορο soulslike σύστημα μάχης, πιο δυνατή αφήγηση και πιο βαθιά RPG συστήματα.

[UPDATE 8: 9/12/22 - Τρέιλερ στα The Game Awards] Στα πλαίσια των The Game Awards παρουσιάστηκε ένα εντυπωσιακό τρέιλερ του The Lords of the Fallen (Lords of the Fallen reboot).

[UPDATE 9: 27/3/23 - Νέο βίντεο, αφαιρέθηκε το "The"] Στα πλαίσια του Game Developers Conference, παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ για το Lords of the Fallen, όπου φαίνεται το λεπτομερές character creation και τα νέα γραφικά, ενώ αφαιρέθηκε και το "The" μπροστά από τον τίτλο.

Το The Lords of the Fallen αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X.

Διαβάστε τα reviews των The Surge και Lords of the Fallen. Συζητήστε για το Lords of the Fallen reboot στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 donkrueger (Level 13) 20/12/2014 10:45
Μακαρι να ειναι και λιγο καλυτερο απο το 1, εχει τα φοντα να γινει παιχνιδαρα!
#2 MokilokD (Level 3) 29/05/2015 20:37
Το DS2 ηταν το χειροτερο απο τα Souls , καλυτερα να μοιασει αλλου :P
#3 pro-patzis (Level 20) 29/05/2015 21:53
παιχνιδαρα το 1ο...εμενα μου αρεσε παρα πολυ.Ας ελπισουμε και το 2ο να ειναι εξισου καλο και αν γινεται ακομα καλυτερο.
#4 Mortifer (Level 18) 30/05/2015 01:36
Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια του 2014. Αδικημένο κατά την άποψη μου. Ελπίζω το 2 να είναι ακόμη καλύτερο (co-op και μεγαλύτερη διάρκεια θέλουμε).
#5 ThanosRipper (Level 15) 30/05/2015 02:09
Παιδιά δεν έχω ασχοληθεί με το game και σκέφτομαι να το αγοράσω... ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το game? αξίζει τα λεφτά?
#6 ashbringer (Level 25) 30/05/2015 08:26
Αξίζει και με το παραπάνω.Φοβερή παραγωγή.Περιμέ νουμε το 2 αν και το 2017 είναι μακριά :-|
#7 MOKER (Level 13) 30/05/2015 11:14
Ωραία το πρώτο βεβαία ακόμα να το τερματίσω αλλα μας έχει πάρει τα μυαλά το Witcher 3 Βγαίνει και το Batman Μέσα Ιουνίου τι θα πρώτο προλάβουμε να παίξουμε αυτό το καλοκαίρι...
#8 Mortifer (Level 18) 30/05/2015 12:06
Quoting ThanosRipper:
Παιδιά δεν έχω ασχοληθεί με το game και σκέφτομαι να το αγοράσω... ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το game? αξίζει τα λεφτά?


Για μένα προσωπικά τα αξίζει τα λεφτά του. Βέβαια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να διαβάσεις το review του Παντέλαρου: http://www.gameworld.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20062:lords-of-the-fallen&catid=190:games/#fieldsTab
#9 supermario644ever (Level 20) 31/05/2015 20:18
Το game είναι αρκετά καλό
#10 Dovahkiin (Level 22) 05/07/2017 14:42
Θυμάμαι δεν είχα δυνατό PC όταν είχα ασχοληθεί λίγο με το πρώτο Lords of the Fallen και αναγκάστηκα να το αφήσω. Μου είχε αρέσει όμως αρκετά απ' το λίγο που είχα παίξει και το έχω υπόψιν να ξαναασχοληθώ σύντομα, οπότε η είδηση της κυκλοφορίας του sequel του μου είναι πολύ ευχάριστη.
#11 Divine Raiden (Level 26) 05/07/2017 22:02
Το πρώτο δεν είχε πάει και πάρα πολύ καλά.Μακάρι στο 2ο να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις και να τα πάει καλά.
#12 Professor_Severus_Snape (Level 28) 06/07/2017 00:10
Μια χαρά, μέχρι να έρθει η σειρά του sequel θα προλάβω να ασχοληθώ με το πρώτο Lords of the Fallen. Υπάρχει κι ένα Dark Souls II κάπου εκεί στη library του Steam που περιμένει... Αλλά θέλει κουράγιο να πεις ότι ξεκινάς τέτοια games, ειδικά αν δε σκοπεύεις να τα αφήσεις μέχρι να τα τερματίσεις.
#13 ashbringer (Level 25) 06/07/2017 09:00
To πρώτο μέρος ήταν εκπληκτικό περιμένουμε και το δεύτερο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
#14 ferfelekis (Level 3) 13/01/2021 14:28
αν οι μαχες στο πρωτο ηταν πιο γρηγορες τοτε σιγουρα θα ηταν πολυ ψηλα. ελπιζω να μαθουν απο τα λαθη του 1 και να βγαλουν διαμαντακι
Notification