Φήμες για Final Fantasy XVI

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμες για Final Fantasy XVI

Φήμες για Final Fantasy XVI

Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί απ' τη Sony. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/8/20] Ένας λογαριασμός με το όνομα του Final Fantasy 16 εμφανίστηκε στο Twitter, δείγμα του ότι η Square Enix μπορεί να θέλει να κατοχυρώσει το όνομα για την επόμενη έκδοση της δημοφιλούς JRPG σειράς.

Ο λογαριασμός είναι κλειδωμένος, συνεπώς τα tweets του δεν είναι ορατά. Το username του λογαριασμού είναι το @FF16_JP. Θυμίζουμε ότι ενώ ο λογαριασμός του FF 14 ήταν FF_XIV_EN, στο FF 15 ο λογαριασμός του Twitter ήταν FFXVEN.

final fantasy 16 twitter account

Ασφαλώς όλα αυτά δεν αναιρούν ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να φτιάξει τον παραπάνω λογαριασμό, οπότε...προχωράμε. Για παράδειγμα, στις αρχές του 2020 εμφανίστηκε ένα Fable account στο Twitter, αναφέρθηκε ως ψεύτικο, αλλά λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε το νέο Fable από την Playground Games. Κατά βάση όλα είναι ανοιχτά. Τέλος, ο Naoki Yoshida, παραγωγός του Final Fantasy 14, δήλωσε ότι οι φήμες που τον φέρουν να σκηνοθετεί το Final Fantasy 16 είναι ψεύτικες.

[UPDATE: 15/9/20 - Η Sony μπορεί να το παρουσιάσει στο αυριανό PS5 showcase event] Η Sony φημολογείται ότι μπορεί να παρουσιάσει το Final Fantasy XVI στο PS5 Showcase, αύριο στις 23:00.

Οι φήμες προέρχονται απ' το γεγονός ότι η αυριανή παρουσίαση της Sony έγινε retweet από τον Shinji Hashimoto, Brand Manager της σειράς Final Fantasy και παραγωγό αρκετών Final Fantasy Games (όπως το FF XV). Συν τις άλλοις, η ομάδα που ανέπτυξε το Final Fantasy XIV δήλωσε ότι ολοκλήρωσε το στάδιο pre-production "για ένα νέο project" όπως αναφέρει και ότι προσλαμβάνουν νέους developers για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαβάστε το review του Final Fantasy VII Remake και συζητήστε για το Final Fantasy 16 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 16/09/2020 08:11
Μετά και την τεράστια επιτυχία του ff7 remake η δημιουργία νέων final fantasy τίτλων είναι μονόδρομος.
Notification