Η Zynga εξαγόρασε την Echtra Games η οποία έχει ιδρυθεί από developers των Diablo

Η Zynga εξαγόρασε την Echtra Games η οποία έχει ιδρυθεί από developers των Diablo

Η Zynga εξαγόρασε την Echtra Games η οποία έχει ιδρυθεί από developers των Diablo

Έχει αναπτύξει το Torchlight 3.

Η Zynga η οποία εξειδικεύεται σε mobile games, εξαγόρασε την Echtra Games, η οποία είχε ιδρυθεί από τον developers του Diablo, Max Schaefer.

Η Echtra Games σε συνεργασία με την NaturalMotion, αναπτύσσει ένα νέο RPG, το οποίο θα υποστηρίζει cross-platform και θα έχει πρόσβαση στα development tools και τις τεχνολογίες της Zynga. Ο διευθύνων σύμβουλός της Zynga Frank Gibeau δήλωσε: "Ο Max και η ομάδα του στην Echtra Games είναι υπεύθυνοι για κάποιες από τις πιο θρυλικές games IPs και ειδικοί στα RPG και στην ανάπτυξη για cross-platform. Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Echtra Games στην οικογένεια της Zynga. Αυτή η εξαγορά θα είναι πολύ σημαντική στο να μεγαλώσουμε τα brands μας σε κινητά, PCs και κονσόλες, ενώ θα βοηθήσει στο να επεκταθούμε στην αγορά μας".

Ο Schaefer δήλωσε: "Μοιραζόμαστε το όραμα που έχει η Zenga ότι το cross-platform είναι σημαντικό κομμάτι για το μέλλον των RPGs και της διαδραστικής διασκέδασης και ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε τα ταλέντα μας σε αυτήν την προσπάθεια".

Διαβάστε το review του Diablo II και συζητήστε για τα Diablo στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification