• Ειδήσεις
  • RPG
  • Ο Toshihiro Nagoshi, δημιουργός της σειράς Yakuza, δήλωσε: “Τα επόμενα Yakuza θα είναι Turn-Based RPG”

Ο Toshihiro Nagoshi, δημιουργός της σειράς Yakuza, δήλωσε: “Τα επόμενα Yakuza θα είναι Turn-Based RPG”

Ο Toshihiro Nagoshi, δημιουργός της σειράς Yakuza, δήλωσε: “Τα επόμενα Yakuza θα είναι Turn-Based RPG”

Ο Toshihiro Nagoshi, δημιουργός της σειράς Yakuza, δήλωσε: “Τα επόμενα Yakuza θα είναι Turn-Based RPG”

Το Action gameplay θα μεταφερθεί στο Lost Judgment.

Ο δημιουργός της σειράς Yakuza Toshihiro Nagoshi και ο producer Kazuki Hosokawa δήλωσαν πως η σειρά θα αποτελείται από Combat Turn-Based RPGs από εδώ και στο εξής.

Αυτό σημαίνει πως η σειρά θα εγκαταλείψει τις Action Brawler ρίζες της. Η δήλωση αυτή ήρθε μετά την ανακοίνωση του spin-off της σειράς Lost Judgment. Η κύρια σειρά θα αλλάξει κατεύθυνση και θα υιοθετήσει το στυλ gameplay που είδαμε στο περσινό Yakuza: Like a Dragon. Οι Nagoshi και Hosokawa δήλωσαν: “Η σειρά Yakuza έχει μεταμορφωθεί σε Turn-Based RPG. Από την άλλη, κατά την διάρκεια του έτους, η Ryu Ga Gotoku Studio έχει συλλέξει πόρους και γνώσεις για το πως να δημιουργεί εντυπωσιακά και χαρούμενα Action games που μπορεί κάποιος να παίξει χωρίς κόπο. Αποφασίσαμε πως πρέπει να αφήσουμε του γνωστό μας Action gameplay να παραμείνει στην ζωή μέσω του Lost Judgment”.

Συνεπώς, το Third-Person Brawling των Yakuza θα συνεχίσει να υπάρχει μέσω της σειράς Judgment. Αυτά τα νέα έχουν διχάσει τους fans των Yakuza. Ορισμένοι θεωρούν πως αν η σειρά συνεχίσει με πρωταγωνιστή των Ichiban Kasuga του Yakuza: Like a Dragon τότε έχει νόημα να κρατήσουν το party-based combat, ενώ άλλοι βρήκαν στον πιο αργό ρυθμό του παιχνιδιού βαρετό και δεν θέλουν να ξαναδούν κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Το Judgment και το sequel του Lost Judgment δεν είναι διαθέσιμα για PC, οπότε δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει ξανά μία εμπειρία παρόμοια με τα παλιά Yakuza για τους PC gamers στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα για το Lost Judgment και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification