Το Bloodborne θα παίζεται και με first-person camera μέσω mod

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Bloodborne θα παίζεται και με first-person camera μέσω mod

Το Bloodborne θα παίζεται και με first-person camera μέσω mod

Στο οποίο συμμετέχει ο δημιουργός των mods πρώτου προσώπου της σειράς.

Ο modder Garden of Eyes δημιούργησε ένα first-person mod για το Bloodborne μαζί με τον modder Zullie the Witch, ο οποίος είχε δημιουργήσει το Dark Souls 3 first-person mod και όλα τα Dark Souls mods.

Η μάχη είναι τελείως διαφορετική  στο Bloodborne όταν παίζετε με κάμερα πρώτου προσώπου, καθώς δεν έχετε αντίληψη του χώρου γύρω σας. Συν τις άλλοις, οι εχθροί και ειδικά τα bosses, είναι πολύ πιο τρομακτικοί όταν τους κοιτάτε τόσο κοντά με first-person κάμερα.

Δείτε το τρέιλερ του Bloodborne first-person mod:

Το mod προσθέτει στο Bloodborne ένα νέο headpiece, το Great One Hat, το οποίο αποκτάτε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Το φοράτε και ενεργοποιείτε την κάμερα πρώτου προσώπου. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι οι modders επεξεργάστηκαν τα χέρια και πρόσθεσαν animations σε κάποια όπλα ώστε η οπτική να είναι σωστή στην κάμερα πρώτου προσώπου, όταν κρατάτε τα όπλα αυτά.

Ο modder Zullie the Witch δήλωσε ότι "Το first-person mod έχει την ιστορία του, καθώς η FromSoftware δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα την κάμερα σε όλη την σειρά, από το Demon's Souls μέχρι και το Sekiro, με εξαίρεση το μαύρο πρόβατο Dark Souls 2. Το mod αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που έφτιαξα στο αρχικό Dark Souls και στη συνέχεια το μετέτρεψα αναλόγως σε Dark Souls 2 και Sekiro".

Το mod θα κυκλοφορήσει σύντομα στο NexusMods και θα είναι επίσης συμβατό με το patch των 60 fps από τον Lance  McDonald.

Δείτε ακόμη το Bloodborne PlayStation 1 demake.

Αν νομίζετε ότι το Blooborne είναι δύσκολο, τότε δείτε τον πεντάχρονο που το τερμάτισε!

Διαβάστε το review του Bloodborne και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification