Σειρά Mass Effect στο Amazon Prime Video

Μαρία Μαλκέζη
Σειρά Mass Effect στο Amazon Prime Video

Σειρά Mass Effect στο Amazon Prime Video

Η BioWare και η Amazon είναι κοντά σε συμφωνία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, τα Amazon Studios βρίσκονται "κοντά σε συμφωνία" για τη δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στη δημοφιλή σειρά Mass Effect της BioWare.

Η αναφορά δεν επεκτάθηκε περαιτέρω, άρα μάλλον είναι πολύ νωρίς. Τίποτα δεν επιβεβαιώνεται σε αυτό το στάδιο. Η Amazon φαίνεται να έχει επενδύσει σε πνευματικές ιδιοκτησίες που προέρχονται από games τον τελευταίο καιρό. H εταιρεία άλλωστε δημιούργησε μια σειρά Fallout με τους Jonathan Nolan και Lisa Joy του Westworld. Μια ταινία Mass Effect ανακοινώθηκε το 2010 με παραγωγή της Legendary και με την Warner Bros να διανέμει την ταινία που βασίζεται στη σειρά RPG της BioWare. Ο Mark Protosevich, που εργάστηκε στο Thor, ήταν ένας από τους προσληφθέντες συγγραφείς, αλλά τελικά εγκατέλειψε το project, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο Mac Walters της BioWare είπε τον Ιούνιο φέτος ότι η τηλεόραση ταιριάζει καλύτερα στο Mass Effect. Δήλωσε: "Εάν θέλετε να διηγηθείτε μια ιστορία που είναι τόσο πολύπλοκη όσο του Mass Effect, η τηλεόραση είναι ο τρόπος για να το κάνετε. Το Mass Effect ταιριάζει καλά στην μορφή επεισοδίων", εξήγησε. Όσο για τη σειρά games, να αναφερθεί ότι ένα νέο Mass Effect είναι καθ' οδόν και το νέο teaser art μόλις κυκλοφόρησε, υπονοώντας την επιστροφή του Geth. Το νέο Mass Effect θα είναι το πρώτο στην κύρια σειρά μετά το Mass Effect: Andromeda του 2017. Το Mass Effect: Legendary Edition κυκλοφόρησε φέτος τον Μάιο με ενημερωμένες εκδόσεις των Mass Effect 1 έως 3 και πούλησε καλύτερα από τις προσδοκίες των BioWare και EA.

Η είδηση ήρθε ως μέρος της συνέντευξης του Deadline με την προϊσταμένη των Amazon Studios, Jennifer Salke, η οποία δήλωσε ότι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της εταιρείας, η σειρά Wheel of Time, είχε καλό ξεκίνημα. "Μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι το Wheel of Time ήταν η πρεμιέρα της σειράς με τις περισσότερες προβολές της χρονιάς και μία από τις πέντε κορυφαίες σειρές όλων των εποχών για το Prime Video". Μία από τις επόμενες μεγάλες τηλεοπτικές σειρές της Amazon είναι η σειρά Lord of the Rings, η οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022. Η Jennifer Salke είπε ότι η εκπομπή "είναι απίστευτη και ανυπομονούμε να τη δώσουμε στον κόσμο".

Διαβάστε περισσότερα για το Mass Effect: Legendary Edition και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification