• Ειδήσεις
  • RPG
  • Ο Keanu Reeves, για όσους βάζουν mod για να κάνουν sex μαζί του στο Cyberpunk 2077: "ΝΑΙ! Είναι ωραίο!"

Ο Keanu Reeves, για όσους βάζουν mod για να κάνουν sex μαζί του στο Cyberpunk 2077: "ΝΑΙ! Είναι ωραίο!"

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Keanu Reeves, για όσους βάζουν mod για να κάνουν sex μαζί του στο Cyberpunk 2077: "ΝΑΙ! Είναι ωραίο!"

Ο Keanu Reeves, για όσους βάζουν mod για να κάνουν sex μαζί του στο Cyberpunk 2077: "ΝΑΙ! Είναι ωραίο!"

Η Carrie-Anne Moss δεν θα ήθελε το ίδιο για εκείνη!

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 και με αφορμή την νέα ταινία Matrix Resurrections, στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Keanu Reeves κλήθηκε να σχολιάσει το ότι κάποιοι gamers βάζουν mod στο παιχνίδι για να κάνουν σεξ μαζί του.

Ο Keanu Reeves είπε χαρακτηριστικά "Ναι! Είναι ωραίο!" δείχνοντας σημάδι ευχαρίστησης και ότι πραγματικά γουστάρει το γεγονός αυτό. Κατά λέξη είπε: "Yes! Oh my god: It's always nice when it's nice" . Δίπλα του ήταν η Carrie-Anne Moss, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε στις παλιές ταινίες Matrix, ενώ παρέα πρωταγωνιστούν και στο Matrix Resurrections.

Ο Reeves σχολίασε ότι η βιομηχανία του πορνό έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και βρίσκει λογικό ορισμένοι να χρησιμοποιούν sex mods για να κάνουν σεξ μαζί του σε ένα παιχνίδι, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα αφού ουσιαστικά πρόκειται για ψηφιακό avatar. Αντίθετα, η Carrie-Anne Moss, έδειξε να παίρνει απόσταση, λέγοντας ότι δεν θα της άρεσε η ιδέα οι gamers να κάνουν σεξ μαζί της σε ένα video game.

Η συνέντευξη των δύο ηθοποιών δόθηκε στο The Verge και μπορείτε να δείτε το απόσπασμα στο 16:50. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Keanu Reeves δεν έχει παίξει το παιχνίδι. Απλά το έχει δει. Πάντως, σχολίασε και το VR πορνό, αλλά και τις στολές που υπάρχουν για το virtual sex.

Το παρακάτω βίντεο είναι σίγουρα...breathtaking!

Κατά πόσο θα συμφωνούσατε να φαίνεστε...γυμνοί σε ένα video game και να κάνει κάποιος σεξ μαζί σας; Θα το κάνατε για κάποιο ποσό; Τι να κάνουμε, αυτά έχει η τέχνη.

Δείτε το τρέιλερ του Matrix Resurrections των Reeves και Moss αλλά και τι συνέβη με το Cyberpunk 2077 στα The Game Awards 2021.

Διαβάστε το review του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification