• Ειδήσεις
  • RPG
  • Το Thirsty Suitors είναι το επόμενο RPG από την εταιρεία ανάπτυξης του Falcon Age, Outerloop

Το Thirsty Suitors είναι το επόμενο RPG από την εταιρεία ανάπτυξης του Falcon Age, Outerloop

Μαρία Μαλκέζη
Το Thirsty Suitors είναι το επόμενο RPG από την εταιρεία ανάπτυξης του Falcon Age, Outerloop

Το Thirsty Suitors είναι το επόμενο RPG από την εταιρεία ανάπτυξης του Falcon Age, Outerloop

Turn-based στρατηγική που περιλαμβάνει μαγείρεμα και skateboard.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Falcon Age, Outerloop Games, ανακοίνωσε ένα νέο RPG κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2021, που ονομάζεται Thirsty Suitors.

Περιγράφεται ως μια "κομψή περιπέτεια βασισμένη στην ιστορία", ενώ έχει μάχες, skateboard και μαγειρική, οπότε είναι σίγουρα μοναδικό. Στην περιγραφή του Thirsty Suitors στο Steam αναγράφεται: "To Thirsty Suitors ακολουθεί τη Jala καθώς επιστρέφει στο σπίτι για τον γάμο της αδερφής της και πρέπει να αντιμετωπίσει όλα όσα άφησε πίσω: τον βάναυσο χωρισμό της με την καλύτερη παιδική της φίλη, τις προσδοκίες των μεταναστών γονιών της, τα κουτσομπολιά της μικρής πόλης, τη σειρά από ατημέλητα ραγισμένες καρδιές που άφησε πίσω της και τη γιαγιά της που παρεμβαίνει, η οποία έχει αρχίσει να στέλνει μνηστήρες στο σπίτι της με την ελπίδα η Jala να βρει ένα ταίρι. Οι παίκτες θα βοηθήσουν τη Jala να αντιμετωπίσει τα λάθη της, να συμφιλιωθεί με τους πρώην της, να ξεπεράσει τις πολιτισμικές διαφορές και να γίνει αυτή που έπρεπε να γίνει. Το gameplay έχει μεγάλη ποικιλία και περιλαμβάνει από αγώνες RPG turn-based μέχρι skateboard και γεμάτες δράση μαγειρικές προκλήσεις".

Ο Chandana Ekanayake, συνιδρυτής της Outerloop Games και game director του Thirsty Suitors, δήλωσε: "Η Annapurna είναι ο τέλειος συνεργάτης για την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Η αποστολή μας στην Outerloop Games είναι να δημιουργήσουμε προσβάσιμα games που αφορούν υποεκπροσωπούμενες κουλτούρες. Το Thirsty Suitors θα δώσει στους παίκτες μια ματιά στις προσωπικές εμπειρίες της ομάδας μας, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που έχουν βιώσει οι ίδιοι οι παίκτες".

Διαβάστε περισσότερα για τo Falcon Age και συζητήστε για το Thirsty Suitors στο αντίστοιχο forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification