• Ειδήσεις
  • RPG
  • Ο Hidetaka Miyazaki της FromSoftware δεν παίζει καν τα games που δημιουργεί

Ο Hidetaka Miyazaki της FromSoftware δεν παίζει καν τα games που δημιουργεί

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Hidetaka Miyazaki της FromSoftware δεν παίζει καν τα games που δημιουργεί

Ο Hidetaka Miyazaki της FromSoftware δεν παίζει καν τα games που δημιουργεί

Δεν ακούμπησε τα Demon's Souls remake και Elden Ring.

Ο Hidetaka Miyazaki, director της σειράς Dark Souls και επικεφαλής της FromSoftware, δήλωσε ότι δεν έχει παίξει ακόμη το Demon's Souls remake.

Ο λόγος, σύμφωνα με την δήλωσή του, είναι ότι...δεν παίζει τα ίδια του τα games! Συγκεκριμένα, δεν έχει παίξει όχι μόνο το Demon's Souls remake, αλλά ούτε και το Elden Ring, "διότι δεν έχει εκπλήξεις" όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο Miyazaki δήλωσε: "Όταν παίζω μου έρχονται πίσω πολλά παλιά συναισθήματα, πολλές παλιές αναμνήσεις και αυτό γίνεται λίγο συντριπτικό και δεν έχεις όρεξη να παίξεις πια. Δεν έχω παίξει λοιπόν το remake του Demon, αλλά χαίρομαι πολύ που σας βλέπω να απολαμβάνετε την νέα του εμφάνιση και τα γραφικά νέας γενιάς".

Ο Miyazaki εκφράστηκε με θετικά σχόλια για την ομάδα της Bluepoint Games που ανέλαβε το remake καθώς είπε ότι: "Ένα πράγμα που ήταν πραγματικά διασκεδαστικό ήταν να παρακολουθούμε την Bluepoint Games να ανακαλύπτει πράγματα που δεν σκεφτήκαμε και να αντιμετωπίσουμε ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού, τα γραφικά και τους μηχανισμούς του, με τρόπο που δεν μπορούσαμε ή δεν το κάναμε όταν κυκλοφόρησε. Έτσι, το να τους δω να ερευνούν και να εφαρμόζουν αυτές τις νέες διαδικασίες σκέψης και νέες τεχνικές, ήταν κάτι που ήταν πραγματικά συναρπαστικό και ενδιαφέρον για μένα".

Διαβάστε το review του Demon's Souls remake και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification