Ο Super Louis 64 νίκησε boss στο Elden Ring με ένα Ring Fit controller

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Super Louis 64 νίκησε boss στο Elden Ring με ένα Ring Fit controller

Ο Super Louis 64 νίκησε boss στο Elden Ring με ένα Ring Fit controller

Ringception.

Ο Super Louis 64 κατάφερε να κερδίσει ένα boss στο Elden Ring χρησιμοποιώντας το Ring Fit controller.

Ο modder και δημιουργός του βίντεο Super Louis 64 παίζει Elden Ring με έναν περίεργο τρόπο, αφού κατάφερε να κάνει το Ring Fit controller και το Joy-con του Nintendo Switch να δουλέψουν. Όπως και να 'χει ο τύπος...καίει θερμίδες έτσι!

Ο Super Louis 64 καταφέρνει να κινήσει τον χαρακτήρα του ενώ κάνει τζόκινγκ, ενώ πιέζει το Ring-Con και χρησιμοποιεί τα motion controls για τις επιθέσεις του χαρακτήρα του. Όσο για το healing, για να κάνει heal και να αναπληρώσει health points, θα πρέπει κάθε φορά να κάνει ένα...squat!

Το setup δούλεψε, αλλά η πραγματική πρόκληση ήταν όταν έπρεπε να νικήσει ένα boss. Κατάφερε να ρίξει τον Bloodhound Knight Darriwil και μάλιστα με την πρώτη προσπάθεια, παρότι έχασε πολύ stamina.

Στο παρελθόν ο Super Louis 64 έχει χρησιμοποιήσει το Ring Fit και για το Dark Souls 3, ενώ χρησιμοποίησε κι ένα Dance Dance Revolution dance pad, ένα καλάμι ψαρέματος και ένα deck από το DJ Hero για να τερματίσει το Dark Souls 3! Αν μη τι άλλο είναι μερακλής!

Το Elden Ring κυκλοφόρησε για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Δείτε το review μας για το Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification