• Ειδήσεις
  • RPG
  • Miyazaki: "Ζητάω συγγνώμη αν το Elden Ring είναι δύσκολο για κάποιους"

Miyazaki: "Ζητάω συγγνώμη αν το Elden Ring είναι δύσκολο για κάποιους"

Hot
Miyazaki: "Ζητάω συγγνώμη αν το Elden Ring είναι δύσκολο για κάποιους"

Miyazaki: "Ζητάω συγγνώμη αν το Elden Ring είναι δύσκολο για κάποιους"

Δήλωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει easy mode.

Το Elden Ring παρότι θεωρείται το πιο προσβάσιμο από τους προηγούμενους τίτλους της FromSoftware, έχει ακόμα αρκετά υψηλή δυσκολία ενώ κάποια από τα bosses θεωρούνται τα δυσκολότερα που έχει δημιουργήσει ποτέ η Ιαπωνική εταιρεία.

Σε συνέντευξή το με το New Yorker, ο Hidetaka Miyazaki δήλωσε: "Ζητάω συγνώμη από όσους πιστεύουν ότι έχουμε πολλά εμπόδια να ξεπεράσουν στα games μου. Απλά θέλω όσο περισσότεροι παίκτες γίνεται να βιώσουν τη χαρά που έρχεται όταν ξεπερνάς μία δυσκολία". Σύμφωνα με τον Miyazaki η δυσκολία είναι το μυστικό σε αυτά τα games. Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα πρέπει η FromSoftware να κυκλοφορήσει περισσότερα επίπεδα δυσκολίας, ο ίδιος απάντησε: "Πάντα προσπαθούμε να βελτιωθούμε, αλλά στα games μας συγκεκριμένα, η δυσκολία είναι αυτό που δίνει νόημα στην εμπειρία. Οπότε δεν είναι κάτι που θέλουμε να εγκαταλείψουμε αυτή τη στιγμή. Είναι η ταυτότητά μας".

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 04/03/2022 16:38
"Πάντα προσπαθούμε να βελτιωθούμε, αλλά στα games μας συγκεκριμένα, η δυσκολία είναι αυτό που δίνει νόημα στην εμπειρία. Οπότε δεν είναι κάτι που θέλουμε να εγκαταλείψουμε αυτή τη στιγμή. Είναι η ταυτότητά μας".

Αυτό ακριβώς........ ............... .......
Notification