• Ειδήσεις
  • RPG
  • YouTuber ανακάλυψε ένα αόρατο και άγνωστο boss στο Elden Ring

YouTuber ανακάλυψε ένα αόρατο και άγνωστο boss στο Elden Ring

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
YouTuber ανακάλυψε ένα αόρατο και άγνωστο boss στο Elden Ring

YouTuber ανακάλυψε ένα αόρατο και άγνωστο boss στο Elden Ring

Επειδή χρησιμοποίησε ένα mod.

Ένας παίκτης του Elden Ring έπεσε κατά λάθος σε ένα άγνωστο και αόρατο boss, επειδή χρησιμοποίησε ένα mod.

Ο YouTuber MythyMoo χρησιμοποίησε ένα αντικείμενο και ένα boss randomiser mod που αναμειγνύει την τοποθέτηση των αποκτηθέντων αντικειμένων και των bosses, κάτι που μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη δυσκολία ενός run. Το mod ανακατεύει επίσης τα ονόματα κάθε boss.

Τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή όταν ο MythyMoo έφτασε στο Consecrated Snowfield, μια περιοχή με διάφορα bosses. Ο MythyMoo έφτασε στην τοποθεσία του boss του Night's Cavalry και αντιμετώπισε μια ομάδα μικρότερων εχθρών. Εμφανίστηκαν οι ήχοι από αλυσίδες και βήματα, ακολουθούμενες από ένα αόρατο boss με το όνομα «Night's Hunter» που εμφανίστηκε με την health bar του. Το αφεντικό ήταν απίστευτα δυνατό και εξαφάνισε γρήγορα τον παίκτη.

Ο streamer πέρασε το υπόλοιπο του livestream στοχεύοντας να νικήσει το boss, χρησιμοποιώντας τελικά το scarlet rot για να επιτεθεί από μακριά - τουλάχιστον, μέχρι να γεννηθεί ένα άλλο boss. Ο σχολιαστής Hot-Soup43, φαίνεται να το εντόπισε: «Η εικασία μου είναι ότι ο «Night Hunter» είναι αόρατος γιατί όταν εμφανίζεται ο Bell Bearing Hunter το κάνει μέσω invasion trigger. Κάθε φορά που βλέπετε τον Ball Bearing Hunter, εμφανίζεται έξω από αυτή την κόκκινη ομίχλη και το μοντέλο απεικόνισής του φορτώνεται, αυτό το γεγονός δεν υπάρχει έξω από αυτό το boss event, οπότε το μοντέλο του δεν τον κάνει ποτέ εντελώς αόρατο».

Έτσι, αυτό θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι ο Bell Bearing Hunter με διαφορετικό όνομα, αλλά χωρίς το invasion trigger, το boss υπάρχει αλλά και... δεν υπάρχει.

Δείτε το Elden Ring mod που προσθέτει animations από το Sekiro και το Bloodborne.

Διαβάστε το review του Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification