I Am Future

I Am Future

I Am Future

Πληροφορίες

Format
PC

Ένα από τα πιο χαρούμενα παιχνίδια επιβίωσης.

Πώς θα μοιάζει ο κόσμος σε έξι χρόνια;

Είναι δύσκολο να πούμε. Είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν είχε «παγκόσμια πανδημία» στις κάρτες του μπίνγκο το 2016, και όλη η γενική βλακεία των τελευταίων δύο ετών κάνει την πρόβλεψη του 2028 μια αρκετά τρομακτική δοκιμασία. Ωστόσο, για τον πρωταγωνιστή του I am Future, δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα που τον απελευθερώνουν κατά λάθος από μία δεξαμενή μετά από έναν λήθαργο έξι ετών.  Έξι χρόνια, έξι μήνες και πέντε ημέρες για την ακρίβεια.

Η αδιάφορη στάση του ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι πιθανότατα έχει ήδη δει κάποια άσχημα πράγματα, αν κρίνουμε από το μηχανικό του χέρι. Είναι σίγουρα πολύ πιο ψύχραιμος από ό,τι θα ήμουσταν, ούτως ή άλλως. Όπως διακηρύσσει με ενθουσιασμό στο τρέιλερ, που προβλήθηκε στο PC Gaming Show: "Δεν έχω ιδέα πού στο διάολο βρίσκομαι, αλλά διάολε, αυτό το μέρος είναι υπέροχο." Ο "υπέροχος" έχει δίκιο. Η εύστοχα ονομαζόμενη Εδέμ φαίνεται να είναι χρόνια μακρυά από κάθε πολιτισμό. Οι ουρανοξύστες και τα γιοτ έχουν γίνει η παιδική χαρά της φύσης, ενώ το νερό πλημμυρίζει περιοχές που κάποτε είχαν την θέση τους μεγάλες οδοί. Τα αμπέλια τυλίγονται γύρω από τους σωλήνες ενώ στα πόδια τους φυτρώνουν γρασίδι και δέντρα. Μπορεί να είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό τοπίο, αλλά είναι αρκετά όμορφο.

Το I am Future δεν θέλει να επιβιώσεις δύσκολα, θέλει να ευδοκιμήσεις. Απολαύστε την έλλειψη καπιταλισμού: κανένας εταιρικός τρόπος ζωής, κανένας κουρελιασμένος, κανείς να λογοδοτήσει. Δεν ζει κανείς στη φτώχεια καθώς βλέπεις τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι. Πάρε ό,τι έχει απομείνει από την ανθρωπογενή γη και κάνε τη δική σου, φίλε. Θα μετατρέψετε την ταράτσα στην οποία ξυπνήσατε σε ένα άνετο σπίτι και λειτουργική βάση. Φαίνεται ότι ο μηχανικός σας βραχίονας μπορεί εύκολα (χωρίς λογοπαίγνιο, συγγνώμη) να μετατραπεί επίσης σε εργαλείο, με το τρέιλερ να δείχνει τον χαρούμενο πρωταγωνιστή μας με ένα μπράτσο κυκλικού πριονιού να κόβει ξυλεία.
Παιρνώντας το τρέιλερ, θα μπορείτε να ψαρέψετε στα πλημμυρισμένα νερά που περιβάλλουν το νέο σας σπίτι και τελικά να δημιουργήσετε ή να στρατολογήσετε μικρούς βοηθούς ρομπότ για να φροντίσουν μερικές από τις πολυάσχολες εργασίες και να αλληλεπιδράσετε κοινωνικά. Υπάρχει ένα αξιολάτρευτο farmer bot με ένα ψάθινο καπέλο και ακόμη και ένα drone που κλείνει με φερμουάρ και ολοκληρώνει εργασίες για εσάς. Δεν ακούγεται σαν τελείως κακή ζωή ε;
Φυσικά, η δημιουργία μιας άνετης μικρής ζωής σε μια εγκαταλελειμμένη στέγη δεκάδες χρόνια μετά την κατάρρευση του πολιτισμού δεν θα ήταν πάντα ηλιοφάνεια και ουράνια τόξα. Μπορεί να μην υπάρχουν άνθρωποι που καταστρέφουν τα πάντα, αλλά οι "αποκαλύψεις" έχουν έναν αστείο τρόπο να επιφέρουν νέους κινδύνους που πιθανώς δεν έχουμε ξαναδεί. Κάντε τον παράδεισο της βεράντας σας χαριτωμένο, αλλά ίσως χρειαστείτε και μερικούς αμυντικούς μηχανισμούς. Για παν ενδεχόμενο.

Υπάρχει επίσης το όλο θέμα για το πώς ο άντρας μας κατέληξε σε μία δεξαμενή στην ταράτσα αρχικά. Το I Am Future υπόσχεται να έχει τις απαντήσεις καθώς εξερευνάτε σταδιακά τα ερείπια της πόλης και αποκαλύπτετε τα μυστήρια του πώς κατέληξε η Eden έτσι, πώς καταλήξατε εδώ και πώς το όλο πράγμα δένει. Το I am Future φαίνεται να είναι μια φανταστική ανατροπή στο είδος Survival, αν και είμαστε βέβαιοι ότι δεν είναι χωρίς δυσοίωνα σημάδια σχετικά με τους παγκόσμιους κινδύνους και την ιστορία πίσω από τον πρωταγωνιστή και την ίδια την Eden.

Το I Am Future θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος στο Steam για PC.

Διαβάστε περισσότερα για παιχνίδια RPG και συζητήστε για το παιχνίδι στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification