• Ειδήσεις
  • RPG
  • Diablo 4: Η beta έχει προβλήματα με μεγάλες ουρές αναμονής

Diablo 4: Η beta έχει προβλήματα με μεγάλες ουρές αναμονής

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Diablo 4: Η beta έχει προβλήματα με μεγάλες ουρές αναμονής

Diablo 4: Η beta έχει προβλήματα με μεγάλες ουρές αναμονής

Blizzard: "Τα ίδια θα γίνουν και στην open beta!"

[Αρχική δημοσίευση: 17/3/23] Η closed beta του Diablo IV ξεκίνησε από σήμερα και επίσημα, ωστόσο η Blizzard αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά προβλήματα στους servers της.

Πιο συγκεκριμένα, αφενός μεν υπάρχει αναμονή για κάμποση ώρα μέχρι να συνδεθείτε (ακόμα και για μιάμιση ώρα). Το queue countdown μπορεί να τελειώσει και μετά να ξεκινάει...πάλι από την αρχή. Αφετέρου, όταν συνδεθείτε σε έναν server, τότε το login είναι πάρα πολύ αργό.

Η Blizzard είπε ότι την άλλη εβδομάδα που έχει open beta, θα έχει λύσει το θέμα των login και της αναγραφής ώρας στο queue. Εν τω μεταξύ, σε κάποιους το login δεν λειτουργεί καθόλου και τους πετάει error.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχα προβλήματα είχε και το λανσάρισμα του Diablo III, όπου υπήρχε τότε το περίφημο Error 37. Φτάσαμε 11 χρόνια μετά...και σαν να μην πέρασε μία μέρα.

[UPDATE: 23/3/23 - Τα ίδια θα γίνουν και στην open beta] Η Blizzard δήλωσε από τώρα στο Forum της ότι στην open beta που θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 24/3, θα υπάρχουν μεγάλες ουρές αναμονής, οπότε ίσως θα ήταν καλύτερο για κάποιους να συνδεθούν από νωρίς και να περιμένουν.

Συγκεκριμένα η Blizzard δήλωσε (μέσω του Adam Fletcher, Community Manager): "Όταν θα ανοίξουμε τις πύλες αυτή την Παρασκευή για όλους, περιμένουμε πολύ κόσμο. Θα υπάρχουν μεγάλες ουρές αναμονής, συγκεκριμένα την Παρασκευή όταν κάνουμε τον λανσάρισμα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο (σ.σ. στην closed beta) μπορέσαμε να προβλέψουμε την χωρητικότητα που θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Και θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την χωρητικότητα επίτηδες ώστε να φτάσουμε τα συστήματά μας στα όριά τους και να είμαστε προετοιμασμένοι για το λανσάρισμα. Συνοψίζοντας, ενώ ξέρουμε ότι θα είναι εκνευριστικό, θέλουμε ουρές παικτών για να κάνουμε σωστό stress test στις υπηρεσίες μας και σχεδιάσουμε ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα τις έχουμε για κάποιο διάστημα".

Επίσης, ο Fletcher πρόσθεσε ότι μπορεί το Diablo 4 να βγαίνει ανά διαστήματα offline ώστε να γίνονται διορθώσεις στις δομές του παιχνιδιού. Επίσης καλεί τους παίκτες να αναφέρουν όσα bugs συναντήσουν και να δίνουν γενικό feedback για το παιχνίδι.

Το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για την beta του Diablo 4 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 gatzoe (Level 5) 20/03/2023 18:53
Οοοοοχι μην το ξαναπείς αυτό...
Ουρές για blizzard?? Μονο στο diablo 1 δεν είχαμε τέτοια θέματα... :D :lol: :P
Notification