Το Horizon Forbidden West στα PC

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Horizon Forbidden West στα PC

Το Horizon Forbidden West στα PC

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/9/23] Η Sony θα φέρει το Horizon Forbidden West στα PC, με την έκδοση Complete Edition, η οποία θα έρθει και στο PS5.

Μέχρι τώρα έχουμε δει το The Last of Us, το πρώτο Horizon, το God of War και άλλα πρωτοκλασάτα games της Sony να έρχονται στα PC. Το ίδιο θα ισχύσει και με το δεύτερο Horizon, σύμφωνα με το Dealabs, το οποίο μας δείχνει νωρίτερα τα PlayStation Plus games κάθε μήνα, καθώς λογικά...έχει κάποια άκρη στη Sony!

Μάλιστα το Dealabs λέει ότι το Horizon Forbidden West Complete Edition θα έρθει στο Steam και το Epic Games Store μέσα στις επόμενες...30 ημέρες! Δεν ανακοινώθηκε κάποια ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Επίσης, υπάρχει μία καταχώρηση της Complete Edition και στο site ηλικιακής αξιολόγησης της Σιγκαπούρης, αλλά αυτή αφορά την έκδοση για PS5. Η Complete Edition θα έχει την βασική έκδοση και το Burning Shores DLC.

[UPDATE: 27/9/23 - Επιβεβαιώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας του] To Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στα PC το 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony. Θα είναι port της έκδοσης του PS5 μαζί με το expansion Burning Shores. Η Complete Edition θα είναι διαθέσιμη στο PS5 νωρίτερα, στις 5 Οκτωβρίου.

[UPDATE 2: 25/1/24 - Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του] Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στα PC στις 21 Μαρτίου και θα υποστηρίζει ποικίλλες αναλύσεις.

Διαβάστε το review του Horizon Forbidden West και του DLC του και συζητήστε για το Action RPG στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification