Nέο patch για το Baldur's Gate 3 που βελτιώνει το φιλί

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Nέο patch για το Baldur's Gate 3 που βελτιώνει το φιλί

Nέο patch για το Baldur's Gate 3 που βελτιώνει το φιλί

Love is in the air!

Το Baldur's Gate 3 κέρδισε το Game Of The Year 2023, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία ανάπτυξης Larian Studios ολοκλήρωσε τη βελτίωση του βραβευμένου RPG της. Οι developers της Larian Studios ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ένα επερχόμενο patch. Το επερχόμενο patch θα βελτιώσει ένα από τα πολλά ρομαντικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, το φιλί.

Η Larian Studios πήρε στα σοβαρά τις πιο ερωτικές στιγμές του παιχνιδιού από την αρχή. Το patch 5 περιλαμβάνει μια επιδιόρθωση που «βελτίωσε την επαφή με τα χείλη στο φιλί με τη Minthara στο τέλος του παιχνιδιού για μεγάλους αρσενικούς ανθρώπους και θηλυκούς dragonborns». Στο επίσημο προφίλ του Baldur’s Gate 3 στο Twitter έχει γίνει ανάρτηση για το επερχόμενο patch.

Τους τελευταίους μήνες, η Larian Studios αντιμετώπισε ζητήματα που έκαναν τους παίκτες με μικρούς χαρακτήρες να δυσκολεύονται να φιλήσουν άλλους χαρακτήρες και οι developers διόρθωσαν πρόσφατα ένα bug. Το bug επηρέαζε συγκεκριμένα τον Astarion, ο οποίος είναι βρικόλακας, και κάνει τον Astarion να πιάνει από τη μέση και να φιλάει με πάθος τον αέρα ακριβώς πάνω από το κεφάλι του παίκτη. Το ζήτημα προέκυψε για πρώτη φορά αφού στον Astarion και στους άλλους συντρόφους δόθηκαν στον καθένα νέα, μοναδικά animations φιλιών, επομένως είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποιες άλλες βελτιώσεις που σχετίζονται με το φιλί επιφυλάσσει η Larian Studios.

Ο Enzevil έχει αναρτήσει βίντεο στο YouTube εξηγώντας για το patch 6 του Baldur’s Gate 3.

Το patch περιλαμβάνει επίσης νέα animations για τους συντρόφους στο camp, νέα legendary actions για όσους είναι αρκετά γενναίοι για να αντιμετωπίσουν το απαιτητικό Honor Mode του game και «άφθονες» διορθώσεις των bugs. Τα patch notes για τα τελευταία updates δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά σύμφωνα με το στούντιο, το patch 6 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα για το Baldur's Gate 3 και συζητήστε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification