Diablo 4 Vessel of Hatred

Diablo 4 Vessel of Hatred

Diablo 4 Vessel of Hatred

Η Blizzard παρουσίασε το νεο expansion.

Το Diablo 4: Vessel of Hatred παρουσίασε το νέο του τρέιλερ κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase, αποκαλύπτοντας ότι το Expansion θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου. Το τρέιλερ εστιάζει στη Neyrelle, η οποία ταξίδέυει σε μια νέα γη μετά τα γεγονότα της κύριας καμπάνιας, όπου θα διαδραματίζεται το Vessel of Hatred.

Στο τέλος του Diablo 4, η Neyrelle πήρε την πέτρα που περιέχει τον Mephisto σε μια νέα γη, αναζητώντας έναν τρόπο να παγιδέψει τον Mephisto για πάντα. Βάσει του κινηματογραφικού τρέιλερ, ο Mephisto κάνει τα πάντα για να πολεμήσει την Neyrelle και να αποκτήσει τον έλεγχό της. Προφανώς, ο Mephisto έχει κάποια επιρροή πάνω της, που θα μπορούσε να την οδηγήσει στην απελευθέρωση περισσότερου κακού.
Το τρέιλερ δεν παρείχε νέες λεπτομέρειες για το Expansion, αλλά είχε ανακοινωθεί προηγουμένως ότι το Vessel of Hatred θα λάβει χώρα σε ενα καινουργιο Region, με νέο Story, new Class περιεχόμενο και νέο EndGame. Η new Class αποκαλύφθηκε ότι θα είναι η Spiritborn, η οποία συνδυάζει μαγεία και μάχη σώμα με σώμα. Ένα από τα νέα Events θα είναι μια Co-Op PvE δραστηριότητα όπου μπορείτε να προσλάβετε μισθοφόρους για να σας βοηθήσουν, παρόμοια με το σύστημα μισθοφόρων του Diablo 2.

Ένα άλλο τρέιλερ αποκάλυψε ότι θα υπάρξει μια παρουσίαση GamePlay για τη Spiritborn στις 18 Ιουλίου. Επίσης, αποκάλυψε ότι τα pets είναι πλέον διαθέσιμα στο Diablo 4, με ένα δωρεάν για όποιον συνδεθεί τώρα. Ενα απο τα πακέτα preorder του Vessel of Hatred προσφέρει πολλές άλλες επιλογές pet, οι οποίες ξεκλειδώνουν αμέσως.

Το Diablo 4 Vessel of Hatred θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One στις 8 Οκτωβρίου.

Διαβάστε το review του Diablo 4 και συζητήστε για αυτο στο αντιστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification