• Ειδήσεις
  • Πωλήσεις
  • Μεγάλη Βρετανία: Το PS5 έφτασε τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το PS4

Μεγάλη Βρετανία: Το PS5 έφτασε τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το PS4

Μεγάλη Βρετανία: Το PS5 έφτασε τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το PS4

Μεγάλη Βρετανία: Το PS5 έφτασε τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το PS4

Χρειάστηκε μόλις 39 εβδομάδες.

Το PlayStation 5 έγινε η νούμερο 1 σε ταχύτητα πώλησης κονσόλα της Sony στην Μεγάλη Βρετανία, αφού χρειάστηκε μόνο 39 βδομάδες για να φτάσει τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις.

Ο αριθμός ορόσημο του 1 εκατομμυρίου πωλήσεων επιτεύχθηκε τον Αύγουστο. Το PS5 έφτασε τον αριθμό αυτό, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από τον προκάτοχό του, το PS4. Σύμφωνα με το GamesIndustry.biz, το PS4 ήταν στην πραγματικότητα μπροστά από το PS5 στις πωλήσεις μέχρι τον Ιούλιο, σε μεγάλο βαθμό λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας του τελευταίου. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν το απόθεμα έγινε ευρέως διαθέσιμο, αν και η κονσόλα είναι ακόμη δύσκολο να αποκτηθεί, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Πίσω από το PS5 βρίσκεται το Nintendo Switch, και ακολουθούν τα Xbox Series X και S.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων που έληξαν στις 28 Αυγούστου, 151.500 κονσόλες πωλήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο συνολικά και 1,4 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους μέχρι τώρα. Ο αριθμός είναι αυξημένος κατά περίπου 30% σε σχέση με τις πωλήσεις του 2020. Από το λανσάρισμά του τον περασμένο Νοέμβριο, το PlayStation 5 καταρρίπτει κάθε είδους ρεκόρ για τη Sony και την ευρύτερη επιχείρηση των κονσόλων. Γρήγορα έγινε η μεγαλύτερη κυκλοφορία κονσόλας της Sony και συνέχισε να πουλάει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα στην ιστορία των ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής, οι παγκόσμιες πωλήσεις του PS5 ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια και ο αριθμός αυξάνεται σταθερά με κάθε τριμηνιαία ενημέρωση.

Διαβάστε για το PlayStation 6 που βρίσκεται σε στάδιο σχεδιασμού, σύμφωνα με φήμες, λόγω αγγελίας της Sony. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification