Οι πωλήσεις των games στην Αμερική: Νοέμβριος 2021

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι πωλήσεις των games στην Αμερική: Νοέμβριος 2021

Οι πωλήσεις των games στην Αμερική: Νοέμβριος 2021

Πρωτιά για Switch και Call of Duty: Vanguard.

Στις πωλήσεις των games στην Αμερική, οι κονσόλες Nintendo Switch ήταν στην πρώτη θέση έναντι των PS5 και Xbox Series X/S. Το ίδιο συνέβη και για την Μ. Βρετανία και την Ισπανία.

Στην Αμερική, το Call of Duty: Vanguard ήταν Νο.1 τίτλος σε πωλήσεις, κάτι αναμενόμενο μιας και πήρε πρωτιά σε PS5 και PS4, τόσο στην Αμερική, όσο και στην Ευρώπη. Το Switch πάντως πούλησε πάνω από 1.13 εκατομμύρια μονάδες στην Αμερική.

Όταν αναφερόμαστε στις πωλήσεις του Switch, πλέον εννοούμε το αρχικό Nintendo Switch, το Lite και το OLED. Κατά την διάρκεια της Black Friday, οι πωλήσεις των Switch στην Αμερική ήταν στις 550.000 μονάδες, δείγμα του ότι η ετήσια "γιορτή των καταναλωτών" μέτρησε αρκετά.

Οι συνολικές πωλήσεις σε Hardware και Software όσον αφορά πάντα την βιομηχανία των games, ήταν στα 6.3 δις δολάρια στην Αμερική, μία αύξηση της τάξεως του 10% σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2010. Φέτος, οι Αμερικανοί έχουν ξοδέψει 52.9 δις δολάρια για games, 9% αύξηση σε σχέση με το 2020.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification