Το Hogwarts Legacy έφτασε τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις

Ερμής Δερβίσης
Το Hogwarts Legacy έφτασε τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις

Το Hogwarts Legacy έφτασε τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις

Μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες κυκλοφορίας του.

Η Warner Bros Games ανακοίνωσε ότι το Hogwarts Legacy πούλησε 12 εκατομμύρια αντίτυπα και είχε έσοδα 850 εκατομμύρια δολάρια, μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες κυκλοφορίας του.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη κυκλοφορία της Warner Bros Games. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα νούμερα αφορούν μόνο τις πωλήσεις σε PC, PS5 και Xbox Series X, καθώς το Hogwarts Legacy ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για PS4, Xbox One και Switch. Επιπλέον στο Twitch, το Hogwarts Legacy έφτασε τους 1.28 εκατομμύρια ταυτόχρονους θεατές, πράγμα που αποτελεί ρεκόρ στην πλατφόρμα για Single-player game. Οι παίκτες έχουν παίξει συνολικά 280 εκατομμύρια ώρες. Παρά την μεγάλη επιτυχία του Hogwarts Legacy, η Avalanche Studios ανακοίνωσε ότι προς το παρόν δεν έχει σχέδια για κάποιο DLC.

Το Hogwarts Legacy είναι διαθέσιμο για PC, PS5 και Xbox Series Χ. Στις 4 Απριλίου θα έρθει σε PS4 και Xbox One και στις 25 Ιουλίου στο Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Hogwarts Legacy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification