Το Epic Games Store πρόσθεσε σύστημα με achievements

Hot
 Το Epic Games Store πρόσθεσε σύστημα με achievements

Το Epic Games Store πρόσθεσε σύστημα με achievements

Κυκλοφόρησε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/7/20] Μια πρώιμη μορφή των achievements εντάχθηκε στο Epic Games Store.

Η Epic σιγά σιγά προσπαθεί να εξισώσει το Epic Games Store με τους ανταγωνιστές του και συνέχεια προσθέτει καινούργια features. Φαίνεται πως το achievement support είναι το επόμενο στην λίστα και οι developers τον έχουν προσθέσει σε ένα παιχνίδι. Θα δείτε ένα αναδυόμενο παραθυράκι όταν ξεκλειδώνετε κάποιο achievement, ωστόσο μέχρι στιγμής είναι περιορισμένο μόνο στο Ark: Survival Evolved.

Πρόκειται για ένα πολύ πρώιμο στάδιο των achievements και, όπως υποστηρίζει η Epic, θα αναβαθμιστεί και θα βελτιωθεί σε βάθος χρόνου. Τώρα φαίνεται λίγο περίεργο, όμως είναι καλό να βλέπουμε το Epic Games Store να προσπαθεί να πλησιάσει τους ανταγωνιστές του. Δεν έχουν ανακοινωθεί πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα των achievements, αλλά μπορούμε να δούμε ένα preview του πως θα είναι παρακάτω: 

 

[UPDATE: 4/10/21 - Θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη εβδομάδα] Τον Ιούλιο του 2020 η Epic Games είχε ανακοινώσει ότι αναπτύσσει ένα σύστημα με achievements για τα games στο Epic Games Store. Τώρα η Epic Games ανακοίνωσε ότι τα achievements θα αρχίσουν να υποστηρίζονται σε μερικά games από την επόμενη εβδομάδα.

Η Epic Games θα ξεκινήσει να υποστηρίζει τα achievements από την ερχόμενη εβδομάδα με τα Rocket League, Hades, Pillars of Eternity, Humankind, Zombie Army 4 και Defense Grid να είναι τα πρώτα που θα τα υποστηρίζουν. Ξεκλειδώνοντας achievements θα μαζεύετε XP. Τα achievements θα χωρίζονται όπως και στο PlayStation σε χάλκινα, ασημένια, χρυσά και πλατινένια, με τα πλατινένια να έχουν την μεγαλύτερη αξία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πόσο XP χρειάζεστε για να ξεκλειδώσετε το καθένα:

Χάλκινο: 5-45XP
Ασημένιο: 50-95XP
Χρυσό: 100-200XP
Πλατινένιο: 250XP

Η Epic Games σημειώνει ότι μια προηγούμενη έκδοση των achievements, γνωστή και ως developer achievements, ήταν διαθέσιμη πριν από την νέα και σας διαβεβαιώνει ότι δεν θα χάσετε τα achievements σας όταν κυκλοφορήσει η νέα έκδοσή τους. Ειδικότερα, η Epic Games δήλωσε τα εξής: “Αν έχετε ξεκλειδώσει τα developer achievements, μην αγχώνεστε, η σκληρή σας δουλειά δεν θα χαθεί. Αν ένα game που προηγουμένως υποστήριζε τα developer achievements ενσωματώσει την νέα έκδοση των Epic Achievements, τότε η πρόοδός σας θα μεταφερθεί.”

Ακόμα, η Epic Games μίλησε για το πότε θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση των Epic Achievements στο Epic Games Store. Ειδικότερα δήλωσε τα εξής: “Εργαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε αυτά τα εργαλεία σε όλο και περισσότερους developers, επομένως να περιμένετε ότι τα Epic Achievements θα προστεθούν στα αγαπημένα σας games μέσα στον χρόνο. Να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα updates και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα προσθέτουμε στο Epic Games Store.”

[UPDATE 2: 4/4/22 - Κυκλοφόρησε και επίσημα] Το σύστημα με τα Achievements είναι και επίσημα στο Epic Games Store, σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε στο Twitter.

Διαβάστε ακόμα για το σύστημα refund του Epic Games Store και συζητήστε για την Epic Games στο σχετικό forum topic,

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification