• Ειδήσεις
  • Software
  • Το Steam Remote Play Together πλέον επιτρέπει το gaming με άτομα που δεν έχουν λογαριασμό

Το Steam Remote Play Together πλέον επιτρέπει το gaming με άτομα που δεν έχουν λογαριασμό

Το Steam Remote Play Together πλέον επιτρέπει το gaming με άτομα που δεν έχουν λογαριασμό

Το Steam Remote Play Together πλέον επιτρέπει το gaming με άτομα που δεν έχουν λογαριασμό

Δεν απαιτείται πια εγγραφή στο Steam.

Το Steam Remote Play Together είναι ένα χαρακτηριστικό του Steam που επιτρέπει σε φίλους να παίζουν το local multiplayer mode ενός παιχνιδιού μαζί μέσω ίντερνετ, σαν να βρίσκονταν όλοι στο ίδιο δωμάτιο.

Μόνο ένας από τους παίκτες χρειάζεται να έχει στην κατοχή του αντίγραφο το εκάστοτε παιχνιδιού, καθιστώντας το Remote Play ιδιαίτερα ελκυστικό. Ο παίκτης που έχει το παιχνίδι προσκαλεί τους φίλους του για να παίξουν μέσω της λίστας φίλων του Steam. Αυτό όμως μέχρι τώρα σήμαινε πως το κάθε άτομο θα έπρεπε να έχει τον δικό του λογαριασμό Steam, ώστε να μπορεί να βρίσκεται στην λίστα φίλων του ιδιοκτήτη του παιχνιδιού.

Πλέον αυτό έχει αλλάξει. Η Valve απλοποίησε την διαδικασία με την εισαγωγή του Invite Anyone, μέσω του οποίου οι προσκεκλημένοι παίκτες να μπορούν να ακολουθούν έναν παραγόμενο σύνδεσμο και δευτερόλεπτα μετά να παίζουν. Δεν απαιτεί καμία περαιτέρω ενέργεια πέρα από το κατέβασμα του Steam Link, αν ο παίκτης δεν το έχει ήδη. Αυτό καθιστά το Steam Remote Play Together πολύ πιο προσιτό, μιας και γίνεται διαθέσιμο πλέον και σε άτομα που δεν έχουν λογαριασμό στο Steam.

Η διαδικασία είναι η εξής. Ο ιδιοκτήτης του παιχνιδιού το τρέχει και αφού ανοίξει αντιγράφει το invite link από την λίστα φίλων, μέσω του Steam Overlay. Αυτός ο σύνδεσμος οδηγεί τον παραλήπτη του στο να κατεβάσει το Steam Link αν δεν το έχει ήδη και στην συνέχεια μπορεί να ξεκινήσει να παίζει.

Υπάρχει όμως ένας πολύ σημαντικός περιορισμός: Ο σύνδεσμος δουλεύει μόνο για έναν προσκεκλημένο παίκτη χωρίς λογαριασμό Steam. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να έχουν λογαριασμό και να συμμετέχουν στο session χρησιμοποιώντας την λίστα φίλων του Steam.

Οι χρήστες του Steam μπορούν να δοκιμάσουν μια πρώιμη έκδοση του Invite Anyone μέσω του νεότερου Steam Client Beta. Οδηγίες υπάρχουν στο νέο blog update της Valve.

Διαβάστε για το Steam Game Festival: Summer Edition και συζητήστε για το Steam στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 16) 28/02/2021 14:44
Είναι καλό άμα θές να βάλεις ένα καινούριο άτομο μέσα για να γνωρίσει επιπλέον κόσμο στο steam.
#2 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 18:34
Είναι πολύ καλό το ότι δεν απαιτείται εγγραφή για αυτό.
Notification