• Ειδήσεις
  • Software
  • Phil Spencer: "Η engine του Doom, id Tech, θα χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα Xbox Studios games στο μέλλον"

Phil Spencer: "Η engine του Doom, id Tech, θα χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα Xbox Studios games στο μέλλον"

Phil Spencer: "Η engine του Doom, id Tech, θα χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα Xbox Studios games στο μέλλον"

Phil Spencer: "Η engine του Doom, id Tech, θα χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα Xbox Studios games στο μέλλον"

Ο επικεφαλής του Xbox θεωρεί την engine της id Software κορυφαία.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Doom, id Software έχει μία από τις πιο τελειοποιημένες, engines για την δημιουργία games, την id Tech. Πρόκειται για το λογισμικό στο οποίο αναπτύχθηκε το Doom reboot του 2016, το Doom Eternal, όπως και τα Wolfensttein games.

Η id Tech είναι γνωστή για την παροχή λεπτομερειών στην απεικόνιση χωρίς να επιβαρύνει τις επιδόσεις των συστημάτων και αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους το Doom 2016 και Doom Eternal μπορούν να τρέξουν σε 60fps στις κονσόλες αλλά και σε πολύ υψηλά framerates στα PC.

Φαίνεται ότι ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer είναι υποστηρικτής της id Tech ενώ κατά την διάρκεια του πρόσφατου roundtable στο οποίο συζητήθηκαν θέματα γύρω από την εξαγορά της Bethesda, αποκάλυψε την πρόθεσή του για την χρήση της στην ανάπτυξη περισσότερων games:

"Δεν υπάρχει κάποια ομάδα ανάπτυξης η οποία να αξιοποιεί κάθε pixel της οθόνης και κάθε frame με τον τρόπο που το κάνει η id Software. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν και να μιλήσουν με ομάδες όπως η Coalition και η 343 Industries. Προφανώς όπως γνωρίζετε, έχουμε ένα σωρό ομάδες ανάπτυξης οι οποίες ασχολούνται με διαφορετικές δουλειές. Λατρεύω τον τρόπο που ο Marty Stratton, μίλησε για τον τρόπο που συνεργάστηκαν με άλλες ομάδες ανάπτυξης της Bethesda επάνω στην id Tech. Έτσι σκέφτηκα να το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε μέσα στον οργανισμό μας με την id Tech η οποία είναι μία από της καλύτερες game engines αυτή τη στιγμή, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως εργαλείο για όλους τους developers μας που θέλουν να υλοποιήσουν το όραμά τους".

Ο Phil Spencer δήλωσε ότι ενδέχεται η id Tech να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα Xbox games όσο οι προαναφερθείσες ομάδες ανάπτυξης συνεργάζονται με την id Software για να βελτιστοποιήσουν ακόμα περισσότερο την engine.

 

Διαβάστε για τις φήμες που θέλουν την id Software να αναπτύσει ένα νέο VR game και συζητήστε για την Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/03/2021 19:34
Έχω βαρεθεί να βλέπω δηλώσεις του .Για αυτό ο περισσότερος κόσμος κλείνει προς Σόνυ.
Notification