Πρόγραμμα φτιάχνει video games με την φωνή σας

Πρόγραμμα φτιάχνει video games με την φωνή σας

Πρόγραμμα φτιάχνει video games με την φωνή σας

Με την βοήθεια AI.

Ένα νέο πρόγραμμα AI βοηθά στη δημιουργία κώδικα υπολογιστή αλλά και στην δημιουργία video games ακούγοντας φυσική ομιλία.

Το OpenAI Codex beta λειτουργεί με δώδεκα γλώσσες προγραμματισμού. Αλλά σύμφωνα με το PC Gamer, ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά είναι η δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών Javascript με λίγες μόνο οδηγίες φυσικής γλώσσας. Το site του OpenAI Codex beta αναφέρει: "Το OpenAI Codex καταλαβαίνει περισσότερες από δώδεκα γλώσσες προγραμματισμού και πλέον μπορεί να ερμηνεύει απλές εντολές στη φυσική γλώσσα και να τις εκτελεί για λογαριασμό του χρήστη, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία ενός Interface με τις υπάρχουσες εφαρμογές".

Ακολουθεί ένα παράδειγμα από το YouTube κανάλι Joy Of Curiosity:

Αυτός ο τύπος κώδικα θα μπορούσε να δώσει πρόσβαση στην κωδικοποίηση σε περισσότερους ανθρώπους, όχι μόνο επειδή καθιστά την κωδικοποίηση απλή, αλλά και επειδή είναι τόσο απλό στη χρήση. Χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προγράμματα με το OpenAI Codex. Είναι μόνο μια beta αυτή τη στιγμή αλλά έχει τεράστιες δυνατότητες να αλλάξει τον κόσμο της κωδικοποίησης.

Αναρωτιόμαστε τώρα τι είδους παιχνίδια θα μπορούσαν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνολογία. Θα ήταν απλά 2D games ή υπάρχει πιθανότητα να γίνουν πιο πολύπλοκα; Οι δυνατότητες για το μέλλον είναι ατελείωτες.

Διαβάστε για τον Geralt of Rivia που γίνεται ψηφιακό A.I. που συνομιλεί. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification