Το Black Screen of Death των Windows 11 γίνεται πάλι μπλε

Ερμής Δερβίσης
Το Black Screen of Death των Windows 11 γίνεται πάλι μπλε

Το Black Screen of Death των Windows 11 γίνεται πάλι μπλε

Είχε γίνει μαύρο ώστε να ταιριάζει με τη νέα έκδοση του λογισμικού.

Το Blue Screen of Death είχε γίνει μαύρο στα Windows 11, έτσι ώστε να ταιριάζει με τα start-up και shutdown screens, όμως τελικά η Microsoft θα το επαναφέρει στο γνωστό μπλε.

Σύμφωνα με το The Verge η αλλαγή του χρώματος θα γίνει μέσω ενός επερχόμενου update για τα Windows 11 και τα Windows 10. Στα patch notes αναφέρεται: Αλλάξαμε το χρώμα της οθόνης όταν μία συσκευή δεν δουλεύει ή όταν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, σε μπλε, όπως στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

Το Blue Screen of Death αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 3.0, όπου είχε δημιουργηθεί ώστε να βοηθάει τους τεχνικούς να εντοπίζουν τα crashes. Στο πιο πρόσφατο update του BSOD που είχε γίνει στα Windows 8.0, είχε προστεθεί ένα θλιμμένο πρόσωπο. Η Microsoft δεν έδωσε συγκεκριμένο λόγο για την επαναφορά του μπλε χρώματος, όμως πιθανότατα έγινε για να μην υπάρξουν μπερδέματα.

Διαβάστε περισσότερα για τα Windows 11 και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 23) 17/11/2021 15:28
Δν έχει για μένα σημασία το χρώμα. Πιο σημαντηκό είναι να μην έχουμε τέτοια errors.
Notification