Φήμη: PlayStation Network launcher για τα PC

Φήμη: PlayStation Network launcher για τα  PC

Φήμη: PlayStation Network launcher για τα PC

Οι πληροφορίες προέρχονται από μια αγγελία εργασίας.

Ο launcher του PlayStation Network θα μπορούσε να έρθει στον PC.

Το PlayStation θα μπορούσε να επιδιώξει να επεκτείνει το αποτύπωμά του στην πλατφόρμα PC, καθώς φέρεται να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα launcher PlayStation Network. Το PlayStation εξέπληξε τους πάντες με το λανσάρισμα του πρώτου αποκλειστικού παιχνιδιού στο PC, όταν μετέφερε το Horizon Zero Dawn. Ένας μεγάλος αριθμός games έχει περάσει από τότε στο PC, συμπεριλαμβανομένων των Days Gone, God of War και Uncharted Collection. Τα νέα games είναι απίθανο να κυκλοφορήσουν για PC απευθείας με την κυκλοφορία, το PlayStation φαίνεται να έχει δεσμευτεί να παραδώσει περισσότερες κυκλοφορίες για PC.

H αγγελία εργασίας αναφέρει: "Αυτός ο ρόλος θα κληθεί να αναλάβει την ηγεσία της συνολικής εμπειρίας games για PC για το PlayStation, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας και της ευθύνης για την υλοποίηση και την παράδοση στους παίκτες μας σε όλο τον κόσμο". Το πιο αξιοσημείωτο σημείο της περιγραφής θέσης εργασίας είναι η δεύτερη παράγραφος, όπου αναφέρεται ότι το άτομο θα είναι υπεύθυνο για "εμπειρίες εφαρμογών πελάτη ως ενσωμάτωση της πλατφόρμας του δικτύου PlayStation". Αυτό πιθανότατα υποδηλώνει ότι το PlayStation επιθυμεί να δημιουργήσει έναν launcher για PC.

Mια αγγελία εργασίας πέρυσι είχε προτείνει κάτι παρόμοιο, όπου η Sony αναζητούσε έναν UX Design Manager για την προώθηση της "εμπειρίας του PlayStation εκτός κονσόλας, με έμφαση στις κινητές συσκευές, το PC/laptop και το tablet". Tο PlayStation αναζητούσε ενεργά άτομα για το σχεδιασμό δραστηριοτήτων παιχνιδιών, όπως τα trophies. Aυτά τα νέα θα πρέπει να είναι ανάμεικτα καθώς υπάρχουν ήδη πολλοί launchers στο PC και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κανείς είναι άλλον ένα.

Διαβάστε για τις 90 απολύσεις στη Sony, στο τμήμα του PlayStation και συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification