• Ειδήσεις
  • Sports
  • Πρώην επικεφαλής της EA δηλώνει ότι τα packs του FIFA Ultimate Team δεν είναι μορφή τζόγου

Πρώην επικεφαλής της EA δηλώνει ότι τα packs του FIFA Ultimate Team δεν είναι μορφή τζόγου

Hot
Πρώην επικεφαλής της EA δηλώνει ότι τα packs του FIFA Ultimate Team δεν είναι μορφή τζόγου

Πρώην επικεφαλής της EA δηλώνει ότι τα packs του FIFA Ultimate Team δεν είναι μορφή τζόγου

O Peter Moore πιστεύει η λήψη feedback είναι ένα από τα δυνατά σημεία της EA.

O πρώην executive της Electronic Arts, Peter Moore, έκανε δηλώσεις προσπαθώντας να υπερασπιστεί το Ultimate Team του FIFA, λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι τα packs είναι μορφή τζόγου, όπως αναφέρουν οι μηνύσεις παικτών και όχι μόνο. Μιλώντας στο GI.biz, ο πρώην executive δήλωσε ότι ο τρόπος που λειτουργούν τα loot boxes του Ultimate Team συμπεριλαμβάνουν την τεχνική "ικανοποίηση της έκπληξης" η οποία απέχει κατά πολύ από τον πραγματικό τζόγο.

O Peter Moore δήλωσε: "Πάντα λαμβάνετε κάτι, δεν θα ανοίξετε κάποιο πακέτο και θα είναι κενό. Πρόκειται για προσωπική οπτική του θέματος, όμως η τεχνική "ικανοποίηση μέσω έκπληξης" σε σχέση με τον τζόγο διαφέρουν κατά πολύ. Θα αγοράσεις ή θα κάνεις grind ένα gold pack, το ανοίγεις και είτε θα χαρείς με το περιεχόμενο, είτε θα σκεφτείς ότι είναι άχρηστο πακέτο. Δεν το βλέπω αυτό ως τζόγο, όμως και πάλι είναι η προσωπική μου άποψη, τώρα που βρίσκομαι έξω από την κατάσταση."

Ο Moore είναι πλέον μέλος της Nifty Games και μετά από τον ρόλο του ως executive για την Liverpool FC αναφέρει ότι καταλαβαίνει τον λόγο που τέτοιου είδους μηχανισμοί είναι αμφιλεγόμενοι. Την ίδια ώρα υπερασπίζεται την πρώην εταιρεία του, επαινώντας την για την απόκριση της στο feedback σχετικά με τα loot boxes του Star Wars: Battlefront II. O Peter Moore πρόσθεσε: "Καταλαβαίνω την στάση του κόσμου, καταλαβαίνω ότι εκτός από τα video games με αθλήματα τα loot boxes, προκαλούν πολύ κριτική και την διερευνητική ματιά των παικτών γενικότερα. Ένα πράγμα στο οποίο είναι καλή η EA είναι στο να λαμβάνει feedback και να προσαρμόζεται στις ανάγκες των παικτών, όπως με τα loot boxes του Star Wars. Αναλογίζονται για το αν έπρεπε να κάνουν την κάθε κίνηση και αν έβαλαν πρώτα τους gamers και έπειτα μπορεί να αναιρέσουν μία απόφαση ώστε να πάρουν την σωστή. Νομίζω ότι η αίσθηση του αβέβαιου και το "τι θα τύχω από αυτό το πακέτο" όταν ακολουθείται από έναν Ronaldo ή έναν Messi πρόκειται για υπέροχο συναίσθημα."

Στην συνέντευξη ο Moore σημείωσε ότι η EA δεν κάνει κάτι νέο με το Ultimate Team και τα διάφορα πακέτα του. Το concept είναι το ίδιο με τις συλλεκτικές κάρτες των τσιγάρων του 1920 ή την γνωστή σε όλους kinder έκπληξη. Πρόκειται για μέρος της ανθρώπινης κατάστασης σύμφωνα με τον Moore, το να ανοίξεις κάποιο πακέτο περιέχει αρκετό ενθουσιασμό ώστε ο κόσμος να ξοδεύει χρήματα για την πιθανότητα να τύχει κάτι καλό.

Το Ultimate Team ήταν πολύ επικερδές mode για την EA για το προηγούμενο οικονομικό έτος καταφέρνοντας 1.49 δις ευρώ σε έσοδα. Κάποιες χώρες της Ευρώπης έχουν ήδη απαγορεύσει τα loot boxes του FIFA ως μορφή τζόγου, ενώ πολλές χώρες παγκοσμίως ερευνούν το ζήτημα.

Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τα loot boxes του FIFA Ultimate Team και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/01/2021 07:56
Peter δεν θα συμφωνήσω μαζί σου .Πιστεύω ότι είναι τζόγος και κακός τζόγος μάλιστα.
#2 BigGreekGamer (Level 31) 08/01/2021 11:39
Εγώ απλά θα γελάσω. Όποιος παίζει Competitive FIFA θα κάνει ακριβώς το ίδιο με μένα. Δεν γίνεται να δίνει κάποιος 25 ευρώ και να βγάζεις για face card τον Banega.
Notification