• Ειδήσεις
  • Sports
  • Η Konami ορκίζεται να φτιάξει το eFootball μετά από το καταστροφικό του λανσάρισμα

Η Konami ορκίζεται να φτιάξει το eFootball μετά από το καταστροφικό του λανσάρισμα

Hot
Η Konami ορκίζεται να φτιάξει το eFootball μετά από το καταστροφικό του λανσάρισμα

Η Konami ορκίζεται να φτιάξει το eFootball μετά από το καταστροφικό του λανσάρισμα

Το Update 0.9.1 είναι διαθέσιμο, όμως η πλήρης κυκλοφορία καθυστερεί για το 2022. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/10/21] Το νέο eFootball της Konami που κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα έχει φτάσει να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητικών user reviews στο Steam. Μετά από τις ατελείωτες διαμαρτυρίες των fans για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το eFootball, η Konami έκανε μια δήλωση στην οποία υπόσχεται ότι θα το βελτιώσει.

Στην επίσημή της δήλωση σχετικά με την κατάσταση του eFootball, η Konami δήλωσε πως αντιλαμβάνεται τα θέματα που υπάρχουν τα πρόσωπα των παικτών, τα cutscenes, τις κινήσεις τους, καθώς και την ταχύτητα στις πάσες. Με λίγα λόγια, η Konami παραδέχθηκε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα αυτή την στιγμή στο eFootball. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πλήρη επίσημη δήλωση της Konami:

“Μετά την κυκλοφορία του eFootball 2022, δεχθήκαμε αρκετό feedback και διάφορα requests σχετικά με διάφορα θέματα που συμπεριλαμβάνουν ταχύτητα στις πάσες και την άμυνα των παικτών. Θα θέλαμε επίσης να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές αναφορές από χρήστες σχετικά με τα cutscenes, τις εκφράσεις των παικτών, τις κινήσεις τους και την συμπεριφορά της μπάλας. Λυπούμαστε πραγματικά για όλα τα προβλήματα και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα τα βελτιώσουμε. Θα κάνουμε συνέχεια updates στην ποιότητα και θα προσθέτουμε διαρκώς νέο περιεχόμενο. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για το update του Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα θα δεχόμαστε feedback από τους fans μέσω ερωτηματολογίων. Θα κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε όσους περισσότερους χρήστες μπορούμε και ζητάμε την υποστήριξή σας.“

Το eFootball έκανε μια πολύ κακή πρώτη εντύπωση και αναμένεται να δούμε αν η ζημιά έχει γίνει ήδη.

[UPDATE: 9/10/21 - Update 0.91] Η Konami ανακοίνωσε ότι το update με το οποίο θα διορθώσει το eFootball αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου. Το patch 0.91 θα διορθώσει πολλά προβλήματα. Εν τω μεταξύ, στο ίδιο tweet, η Konami ζήτησε ξανά συγγνώμη προς τους χρήστες για την ταλαιπωρία. Οι χρήστες διαμαρτύρονται κυρίως για τις πάσες, το collision detection και άλλα θέματα τα οποία αναλύσαμε στο gameplay video μας.

[UPDATE 2: 23/10/21 - Καθυστερεί η κυκλοφορία του] Η Konami ανακοίνωσε ότι το update 0.91 θα καθυστερήσει για τις αρχές Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει πρακτικά 1-2 εβδομάδες. Η Ιαπωνική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση.

Ο επιπλέον χρόνος θα αξιοποιηθεί ώστε οι developers να διασφαλίσουν ότι η εμπειρία θα βελτιωθεί για όλους τους χρήστες. Η ακριβής ημερομηνία και οι λεπτομέρειες όλων των διορθώσεων θα ανακοινωθούν όταν οι developers είναι έτοιμοι. Στο ενδιάμεσο, συνεχίζουν να βελτιώνουν το παιχνίδι.

[UPDATE: 5/11/21 - Το patch 0.9.1 Κυκλοφόρησε, όμως η πλήρης κυκλοφορία θα έρθει την άνοιξη] Η Konami ανακοίνωσε ότι η πλήρης κυκλοφορία του eFootball, καθώς και η έκδοση για τα κινητά, θα έρθουν την άνοιξη του 2022.

Πριν την αρχική κυκλοφορία του eFootball, η Konami είχε δηλώσει ότι το πρώτο μεγάλο update του θα έφερνε τα εξής: Creative Teams, που θα μοιάζει με το myClub mode, νέους τύπους ομάδων, όπως Standard, Trending, Featured and Legendary, συμβόλαια (loot boxes), καθώς και διάφορα νέα modes όπως τα eFootball Creative League, Tour Event, Challenge Event, Online Quick Match και Online Match Lobby. Το συγκεκριμένο update θα το δούμε πλέον την άνοιξη του 2022. Επιπλέον η Konami σταμάτησε να πουλάει το premium player pack μέχρι να έρθει το update, και κάνει αυτόματες επιστροφές χρημάτων.

Παρόλα αυτά, η Konami κυκλοφόρησε το patch 0.9.1, το οποίο διορθώνει αρκετά από τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν ως τώρα. Εκπρόσωπος της Konami δήλωσε: "Δουλεύουμε διαρκώς ώστε να κυκλοφορήσουμε ένα update, το οποίο θα φέρει νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου mode, στο οποίο θα μπορείτε να παίξετε να ενδυναμώσετε μία δική σας ομάδα, καθώς και υποστήριξη για τις κινητές συσκευές. Δυστυχώς καταλάβαμε ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος ώστε να δώσουμε ένα προϊόν, το οποίο θα φτάσεις τις προσδοκίες των χρηστών μας και αποφασίσαμε να αναβάλουμε την κυκλοφορία του. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για την ενόχληση που προκαλεί αυτή η απόφαση στους χρήστες και στους μετόχους μας που περιμένουν με ανυπομονησία αυτόν τον τίτλο".

Συγκεκριμένα για τις εκδόσεις στα κινητά, η Konami δήλωσε: "Ολόκληρη η ομάδα δούλευε σκληρά ώστε να κυκλοφορήσουν αυτό το Φθινόπωρο, όμως μετά από αρκετή σκέψη, αποφασίσαμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο ώστε να σας παραδώσουμε την ποιότητα που σας αξίζει. Έτσι αποφασίσαμε να το αναβάλουμε και να δουλέψουμε σε βελτιώσεις για το παιχνίδι. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι πήραμε αυτή την απόφαση για να βεβαιωθούμε ότι η εμπειρία σας στο eFootball 2022 στα κινητά θα είναι η καλύτερη δυνατή. Για αυτό, όλοι μας δεσμευόμαστε στο να δουλέψουμε και στις εκδόσεις στα κινητά αλλά και στων κονσολών, ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία για όλους. Υποσχόμαστε ότι η αναμονή θα αξίζει και σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να μας δίνετε την υποστήριξή σας στα eFootball PES 2021 και eFootball 2022".

Διαβάστε για τα user reviews του eFootball στο Steam και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 geololj (Level 28) 10/10/2021 15:38
Το ότι έκαναν release και τώρα το update το ονομάζουν 0.9.1, λέει πολλά. Προσπαθούν και καλά να το σώσουν δείχνοντας με την έκδοση του παιχνιδιού ότι δεν είναι ακόμα η τελική. Έχουν κουράσει. Φέτος δεν αξίζει να αγοράσει κανείς ούτε το eFootball, ούτε το FIFA 22. Και τα δύο το ίδιο χάλι.
#2 it9997 (Level 6) 24/10/2021 10:59
Ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα καθυστερήσει το 0.9.1
Σε κάνει να αναρωτιέσαι... είναι τόσο χάλια που δεν μπορούν να διορθωθούν στην ώρα τους ή δουλεύουν όλο κι όλο 10 άτομα (που λέει ο λόγος);
#3 Kadaz (Level 21) 05/11/2021 21:28
Είναι λίγο αργά για να το φτιάξουν. Θ αέχει λιώσει και ο τελευταίος το fifa μέχρι τότε και θα περιμένει το 23.
Notification