Η EA ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την FIFPro

New
Η EA ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την FIFPro

Η EA ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την FIFPro

Όμως δεν σχολίασε το μέλλον του FIFA.

Η Electronic Arts έκανε νέα συμφωνία με την FIFPro (Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) με σκοπό να προσφέρει “ασυναγώνιστο ρεαλισμό” στο FIFA, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό η EA Sports να μετονομάσει το FIFA στο μέλλον.

Η EA έκανε επέκταση στο συμβόλαιό της με την FIFPro την Τρίτη ως μέρος μιας “μακροπρόθεσμης δέσμευσης”. Η FIFPro είναι μια από τους 300+ επίσημους συνεργάτες της EA και με την επέκταση του συμβολαίου της, πλέον θα έχει πρόσβαση στα ονόματα χιλιάδων παικτών, καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και πιο λεπτομερή μοντέλα για τους παίκτες των ομάδων. Εκτός αυτής της συμφωνίας, η EA έχει επίσης εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το UEFA Champions League, Conmebol Libertadores, Premier League, Bundesliga και LaLiga Santader.

Ο αντιπρόεδρος της EA Sports, David Jackson, δήλωσε τα εξής: “Οι fans των football games μας, μας υπενθυμίζουν τακτικά ότι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της EA Sports εμπειρίας είναι το immersion που επιτυγχάνεται με την χρήση των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, ομάδων και παικτών. Έτσι καταφέρνουμε να θολώσουμε τις γραμμές μεταξύ του ψηφιακού και του πραγματικού κόσμου στο ποδόσφαιρο. Η FIFPro θα συνεχίσει να είναι ένας σημαντικός συνεργάτης, καθώς θα χτίζουμε την επόμενη γενιά των football games της EA.”

Ο επικεφαλής της FIFPro, Theo van Seggelen, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι που μπορούμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την EA Sports, ένας συνεργάτης που πραγματικά νοιάζεται για τους fans της και προσπαθεί να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία για αυτούς.” Στην ανακοίνωσή της αυτή, η EA δεν ανέφερε το όνομα FIFA και σύμφωνα με την πρόσφατη κατοχύρωση του trademark EA Sports FC, είναι πιθανόν το FIFA να μετονομαστεί σε EA Sports FC. Η EA δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι μέχρι στιγμής.

Διαβάστε το review του FIFA 22 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε FIFA 21 online. Ανταλλάξτε τα ID σας στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification