• Ειδήσεις
  • Sports
  • Η EA δημοσίευσε νέα στατιστικά σχετικά με την δημοτικότητα του FIFA 22

Η EA δημοσίευσε νέα στατιστικά σχετικά με την δημοτικότητα του FIFA 22

Η EA δημοσίευσε νέα στατιστικά σχετικά με την δημοτικότητα του FIFA 22

Η EA δημοσίευσε νέα στατιστικά σχετικά με την δημοτικότητα του FIFA 22

Ενώ οι διαπραγματεύσεις με την FIFA ακόμα συνεχίζονται.

Καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ FIFA και EA βρίσκονται ακόμα υπό εξέλιξη, η EA Sports δημοσίευσε νέα στατιστικά που δείχνουν την τεράστια δημοτικότητα της σειράς FIFA.

Μετά από 22 ημέρες από την κυκλοφορία του, οι gamers έχουν παίξει το FIFA 22 συνολικά για 46 τρισεκατομμύρια λεπτά, δηλαδή περίπου 87,8 εκατομμύρια χρόνια σε gameplay. Ακόμα, οι παίκτες έχουν σκοράρει πέντε δισεκατομμύρια γκολ και έχουν παίξει συνολικά 2,1 δισεκατομμύρια αγώνες. Σύμφωνα με την ΕΑ, οι παίκτες παίζουν περίπου 89 εκατομμύρια αγώνες την ημέρα.

Ο επικεφαλής της FIFA, David Jackson, δήλωσε τα εξής: “Η ανάπτυξη των παγκόσμιων ποδοσφαιρικών πλατφορμών μας συνεχίζει με εντυπωσιακό ρυθμό και η φανταστική μας κοινότητα αλληλοεπιδρά με αυτό σε ένα εκπληκτικό επίπεδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτή την ανοδική πορεία, κάνοντας την πιο immersive εμπειρία ποδοσφαίρου διαθέσιμη σε όλους τους fans μας σε όλο τον κόσμο.”

Στο career mode του FIFA 22, οι παίκτες έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 3,1 εκατομμύρια νέα custom clubs και 2,1 εκατομμύρια παίκτες έχουν ασχοληθεί με το career mode του FIFA 22. Ακόμα, η EA ανακοίνωσε ότι στο Pro Clubs mode έχουν παιχτεί περισσότεροι από 57,7 εκατομμύρια αγώνες και ότι έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 326,000 θηλυκά avatars. Στο Volta, οι παίκτες έχουν επεξεργαστεί περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο avatars και έχουν παίξει περισσότερους από 21 εκατομμύρια αγώνες. Τέλος, η EA δεν δημοσίευσε καθόλου τις συνολικές πωλήσεις του FIFA 22, ούτε ανακοίνωσε κάποια στατιστικά σχετικά με το Ultimate Team mode.

Διαβάστε το review του FIFA 22 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification