• Ειδήσεις
  • Sports
  • Η πλήρης κυκλοφορία του eFootball αναβάλλεται για την άνοιξη του 2022

Η πλήρης κυκλοφορία του eFootball αναβάλλεται για την άνοιξη του 2022

Hot
Ερμής Δερβίσης
Η πλήρης κυκλοφορία του eFootball αναβάλλεται για την άνοιξη του 2022

Η πλήρης κυκλοφορία του eFootball αναβάλλεται για την άνοιξη του 2022

Το patch 0.9.1.είναι διαθέσιμο.

Η Konami ανακοίνωσε ότι η πλήρης κυκλοφορία του eFootball, καθώς και η έκδοση για τα κινητά, θα έρθουν την άνοιξη του 2022.

Πριν την αρχική κυκλοφορία του eFootball, η Konami είχε δηλώσει ότι το πρώτο μεγάλο update του θα έφερνε τα εξής: Creative Teams, που θα μοιάζει με το myClub mode, νέους τύπους ομάδων, όπως Standard, Trending, Featured and Legendary, συμβόλαια (loot boxes), καθώς και διάφορα νέα modes όπως τα eFootball Creative League, Tour Event, Challenge Event, Online Quick Match και Online Match Lobby. Το συγκεκριμένο update θα το δούμε πλέον την άνοιξη του 2022. Επιπλέον η Konami σταμάτησε να πουλάει το premium player pack μέχρι να έρθει το update, και κάνει αυτόματες επιστροφές χρημάτων.

Παρόλα αυτά, η Konami κυκλοφόρησε το patch 0.9.1, το οποίο διορθώνει αρκετά από τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν ως τώρα. Εκπρόσωπος της Konami δήλωσε: "Δουλεύουμε διαρκώς ώστε να κυκλοφορήσουμε ένα update, το οποίο θα φέρει νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου mode, στο οποίο θα μπορείτε να παίξετε να ενδυναμώσετε μία δική σας ομάδα, καθώς και υποστήριξη για τις κινητές συσκευές. Δυστυχώς καταλάβαμε ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος ώστε να δώσουμε ένα προϊόν, το οποίο θα φτάσεις τις προσδοκίες των χρηστών μας και αποφασίσαμε να αναβάλουμε την κυκλοφορία του. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για την ενόχληση που προκαλεί αυτή η απόφαση στους χρήστες και στους μετόχους μας που περιμένουν με ανυπομονησία αυτόν τον τίτλο".

Συγκεκριμένα για τις εκδόσεις στα κινητά, η Konami δήλωσε: "Ολόκληρη η ομάδα δούλευε σκληρά ώστε να κυκλοφορήσουν αυτό το Φθινόπωρο, όμως μετά από αρκετή σκέψη, αποφασίσαμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο ώστε να σας παραδώσουμε την ποιότητα που σας αξίζει. Έτσι αποφασίσαμε να το αναβάλουμε και να δουλέψουμε σε βελτιώσεις για το παιχνίδι. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι πήραμε αυτή την απόφαση για να βεβαιωθούμε ότι η εμπειρία σας στο eFootball 2022 στα κινητά θα είναι η καλύτερη δυνατή. Για αυτό, όλοι μας δεσμευόμαστε στο να δουλέψουμε και στις εκδόσεις στα κινητά αλλά και στων κονσολών, ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία για όλους. Υποσχόμαστε ότι η αναμονή θα αξίζει και σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να μας δίνετε την υποστήριξή σας στα eFootball PES 2021 και eFootball 2022".

Διαβάστε για τα user reviews του eFootball στο Steam και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification