• Ειδήσεις
  • Τουρνουά
  • Παίκτης κέρδισε τελικούς τουρνουά StarCraft παίζοντας με το πόδι και παίρνοντας υπνάκο

Παίκτης κέρδισε τελικούς τουρνουά StarCraft παίζοντας με το πόδι και παίρνοντας υπνάκο

Hot
Παίκτης κέρδισε τελικούς τουρνουά StarCraft παίζοντας με το πόδι και παίρνοντας υπνάκο

Παίκτης κέρδισε τελικούς τουρνουά StarCraft παίζοντας με το πόδι και παίρνοντας υπνάκο

Η Zotac προέβη σε αποκλεισμό του και θα αποκλείει στο μέλλον παίκτες με ιστορικό παρόμοιας συμπεριφοράς.

Ο Lim "Larva" Hong Gyu πρέπει να είναι παραπάνω από “καλός” στο StarCraft, μιας και κέρδισε τον δεύτερο αγώνα στους τελικούς του Zotac Cup Masters παίζοντας με το πόδι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρώτο αγώνα έβαλε ένα από τα units του να χορεύει αντί να κάνει την δουλειά του και στον τρίτο και τελευταίο αγώνα προσποιήθηκε ότι κοιμάται στη μέση της αναμέτρησης. Σύμφωνα με έναν από τους σχολιαστές του τουρνουά, “το break dancing drone είναι μια χλευαστική κίνηση την χρησιμοποιούν οι Κορεάτες για να απαξιώσουν τον αντίπαλό τους, κινώντας ένα worker unit μακριά και βάζοντάς το να μην κάνει δουλειά. Είναι δύσκολο για όσους δεν παίζουν StarCraft να κατανοήσουν πόσο προσβλητική είναι αυτή η κίνηση.”

Η ασέβεια προς τους αντιπάλους συνεχίστηκε στον δεύτερο αγώνα, τον οποίο ο Gyu τελείωσε παίζοντας με το πόδι του και στον τρίτο και τελευταίο αγώνα άφησε τελείως το mouse και το πληκτρολόγιο για μερικά δευτερόλεπτα, προσποιούμενος πως κοιμάται. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Guy είχε τον έλεγχο, κερδίζοντας τον αντίπαλό του Luo “Legend” Xian με 3-0 σε μια αναμέτρηση στην οποία επέδειξε όχι μόνο τις ικανότητές του, αλλά και την πλήρη έλλειψη ευγενούς άμιλλας.

Ο παίκτης Sean “Day9” Plott εξέφρασε μια πιο επιεική άποψη για την συμπεριφορά σου Gyu, λέγοντας πως “ο Larva είναι ένας showman και ένας τρομερά καλός παίκτης. Ο αγώνας εκείνος ήταν μια καλή επίδειξη των ικανοτήτων του και απλά ίσως ψωνίστηκε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε. Ιστορικά πάντως, στο Brood War μερικοί παίκτες καυχιόνται πολύ αλλά δεν υποστηρίζουν τα λεγόμενά τους στην πράξη όπως ο Larva.”

Ωστόσο η Zotac, η εταιρεία της οποίας έχει πάρει το τουρνουά, είδε την κατάσταση διαφορετικά και σκοπεύει να αποκλείσει τον Larva από όλα τα μελλοντικά Zotac Cup. Σε ανάρτησή της στο Κινέζικο site κοινωνικής δικτύωσης Weibo, η εταιρεία δήλωσε πως υπόσχεται να μην προσκληθούν παίκτες με ιστορικό παρόμοιας συμπεριφοράς ανεξάρτητα με το αν είναι επαγγελματίες ή όχι και ότι ελπίζει ο Larva να ζητήσει συγγνώμη από τον Legend για την ανάρμοστη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σε μια ανακοίνωση που έγινε στα Αγγλικά στο site του Zotac Cup Masters δεν αναφέρεται ο αποκλεισμός ή το όνομα του Gyu, αλλά η εταιρεία αναφέρει πως “όλοι οι διαγωνιζόμενοι και οι θεατές θα πρέπει πάντοτε να φέρονται με ευσέβεια και ευγένεια. Είναι ατυχές γεγονός το ότι η συμπεριφορά ενός παίκτη δημιούργησε αναβρασμό στο επαγγελματικό gaming community, αλλά η συμπεριφορά αυτή δεν αντιπροσωπεύει ούτε εκφράζει την Zotac ή τα Zotac Cups. Η εταιρεία θα λάβει προληπτικά μέτρα ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά σε μελλοντικές διοργανώσεις.” Η ανακοίνωση της Zotac επίσης περιλάμβανε μια συγγνώμη προς τους παίκτες και λοιπά άτομα τα οποία επηρέασε το γεγονός, κάτι που όπως φαίνεται στα σχόλια των χρηστών που απάντησαν στην ανάρτηση δεν είχε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση.

Διαβάστε επίσης για το πως ένας παίκτης του Star Wars Battlefront 2 έφτιαξε "ρομπότ" για να συλλέγει περισσότερα credits για loot boxesαίκτης του Star Wars Battlefront 2 έφτιαξε "ρομπότ" για να συλλέγει περισσότερα credits για loot boxes και για τον επαγγελματία παίκτη του League of Legends που έχασε το συμβόλαιο με την ομάδα του λόγω βίας σε livestream. Συζητήστε για το StarCraft σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 08/12/2017 10:01
Όσο καλός και να είσαι, όταν δείχνεις τέτοια εριστική και απρεπή συμπεριφορά προς τους αντιπάλους σου πρέπει να τιμωρείσαι παραδειγματικά.
#2 ashbringer (Level 25) 08/12/2017 14:13
Συμφωνώ με τον Shikabane.Πρέπε ι να τιμωρούνται οι παίκτες που παρουσιάζουν τέτοιες συμπεριφορές.
Notification