Τουρνουά PUBG από την συνεργασία Twitch και The Walking Dead

Hot
Τουρνουά PUBG από την συνεργασία Twitch και The Walking Dead

Τουρνουά PUBG από την συνεργασία Twitch και The Walking Dead

Με στόχο την προώθηση του τέλους της σεζόν της σειράς.

 

Η AMC και το Twitch διοργανώνουν τουρνουά στο PlayerUnknown’s Battlegrounds για την προώθηση του τέλους της όγδοης σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Η εταιρεία παραγωγής του Walking Dead ήρθε σε συμφωνία με το Twitch για την διεξαγωγή ενός τουρνουά PUBG στο οποίο θα συμμετέχουν οκτώ streamers χωρισμένοι σε δύο ομάδες των τεσσάρων. Αυτοί θα αναμετρηθούν στο Zombie Mode του PUBG και οι ομάδες θα ονομάζονται Fear The Waling Dead και The Walking Dead.

Οι streamers που αποκαλύφθηκε πως θα συμμετέχουν είναι οι Sacriel, ChocoTaco, Anthony_Kongphan, iiJERiiCHOii, VernNotice, GoldGlove, JoshOG και Fairlight_Excalibur. Η διοργάνωση θα ονομαστεί Survival Sunday’s Battlegrounds και θα διαρκέσει 3-4 ώρες περίπου, ενώ στην συνέχεια θα υποδεχθεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν του Walking Dead.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν φυσικά ζωντανά μέσω Twitch ενώ η AMC υποστήριξε πως θα ανακοινωθούν και λεπτομέρειες για το PUBG. Τον σχολιασμό θα αναλάβει ο Dead_flip και ο Scott “Coltrane” Cole. Ο Justin Manfredi, αντιπρόεδρος της AMC Networks δήλωσε: “Η συνεργασία ανάμεσα στο Twitch, το PUBG και το The Walking Dead είναι καταπληκτική”.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα την Κυριακή 15 Απριλίου στις 22:00.

Διαβάστε επίσης το review του PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification