Τουρνουά Fortnite Secret Skirmish

Hot
Τουρνουά Fortnite Secret Skirmish

Τουρνουά Fortnite Secret Skirmish

Με έπαθλο 500.000 δολάρια.

 

Ανακοινώθηκε το πρώτο μεγάλο τουρνουά του Fortnite για το 2019.

Η Epic Games αποκάλυψε πως το Secret Skirmish θα είναι ένα invitational event δύο ημερών, στο οποίο θα συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες από το περασμένο Open Fortnite Competition και θα παλέψουν για το έπαθλο των 500.000 δολαρίων. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες όσον αφορά τα διαδικαστικά ή τους συμμετέχοντες (εξού και η ονομασία του), ωστόσο γνωρίζουμε πως θα λάβει χώρα στις 14-15 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί από όλες τις πλατφόρμες live-streaming ανά τον κόσμο.

Μόνο τα “επίσημα κανάλια” θα μπορούν να μεταδώσουν το τουρνουά, όπως αναφέρει η εταιρεία ανάπτυξης του δημοφιλούς Battle Royale, ενώ το event θα αποτελέσει καλή προετοιμασία για το επερχόμενο Fortnite World Cup. Πρόκειται για ένα τουρνουά με έπαθλο 100 εκατομμύρια δολάρια, οπότε αντιλαμβάνεστε πως η κατάσταση σοβαρεύει. Επίσης δήλωσε: “Να περιμένετε τα ίδια υψηλού επιπέδου matches όπως είδατε στα TwitchCon και PAX, αλλά και πολλές εκπλήξεις σε αυτή την διήμερη διοργάνωση”.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification