Η Epic Games εντόπισε πάνω από 1000 cheaters στο τουρνουά Fortnite

Hot
Η Epic Games εντόπισε πάνω από 1000 cheaters στο τουρνουά Fortnite

Η Epic Games εντόπισε πάνω από 1000 cheaters στο τουρνουά Fortnite

Δέχθηκαν όλοι τους άμεσο αποκλεισμό.

Η Epic Games βρήκε ήδη περισσότερους από 1000 cheaters στο Fortnite World Cup τους οποίους και επέπληξε.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Fortnite δημοσίευσε ορισμένα στατιστικά στοιχεία όσον αφορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγει, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως υπήρξαν 1200 λογαριασμοί που αποκλείστηκαν λόγω cheating. Όταν το έπαθλο αγγίζει τα 3 εκατομμύρια δολάρια, είναι φυσικό και επόμενοι οι παίκτες να χρησιμοποιήσουν κάθε αθέμιτο μέσο για να φτάσουν στην κορυφή, ωστόσο δεν είναι κάτι που πέρασε απαρατήρητο από την Epic Games. Η κατάσταση αυτή οδήγησε την εταιρεία στο να δημοσιεύσει ένα post σχετικά με την “ακεραιότητα του competitive gaming”, θέλοντας να τονίσει πως έλαβε δράση ενάντια στους cheaters.

Όλοι οι παραβάτες δέχτηκαν ban 14 ημερών είτε επειδή έπαιζαν σε πολλαπλά regions, είτε λόγω account sharing. Οκτώ από τους λογαριασμούς τιμωρήθηκαν για τον σχηματισμό άτυπης ομάδας. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως υπήρξε μόνο ένας λογαριασμός που τιμωρήθηκε για χρήση software εκτός του παιχνιδιού και εννοείται πως δέχθηκε μόνιμο ban. Η Epic σχολίασε επίσης: “Εκτιμάμε την έννοια του community για την ακεραιότητα της διοργάνωσής μας, αλλά το να αμφιβάλλετε για τα αποτελέσματα ενός συμμετέχοντα χωρίς αποδεικτικά στοιχεία άδικης συμπεριφοράς χαλάει την κορυφαία στιγμή επιτυχίας για έναν παίκτη ή μία ομάδα που κατέκτησαν όσα δικαιούνταν και απέδωσαν όποτε χρειάστηκε”.

Η Epic Games τόνισε στο τέλος πως εφαρμόζει νέα μέτρα για τον εντοπισμό των cheaters και κάλεσε τους fans να αναφέρουν κάθε ύποπτη περίπτωση που συναντούν. 

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Αν παίζετε Fortnite σε οποιοδήποτε format τότε κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification