Τουρνουά PUBG Nations Cup με 16 χώρες

Hot
Τουρνουά PUBG Nations Cup με 16 χώρες

Τουρνουά PUBG Nations Cup με 16 χώρες

Θα λάβει χώρα τον Αύγουστο.

 

Η PUBG Corp. ανακοίνωσε την διεξαγωγή ενός διεθνούς τουρνουά PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Το PUBG Nations Cup θα αποτελέσει διοργάνωση ένωσης 16 χωρών που θα αναμετρηθούν για το έπαθλο των 500.000 δολαρίων. Πρόκειται για ένα τουρνουά που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Αύγουστο, με 16 εθνικές ομάδες τεσσάρων παικτών έκαστη, που θα επιλεχθούν από τους fans του παιχνιδιού. Πρόκειται για την πρώτη πολύ μεγάλη διοργάνωση που στήνεται γύρω από το δημοφιλές Battle Royale.

Ο Jake Sin, director των Central eSports, δήλωσε το εξής για το PUBG Nations Cup: “Το Nations Cup, το πρώτο PUBG-hosted παγκόσμιο eSports event της χρονιάς, είναι η ενσάρκωση των διεθνών διοργανώσεων, που φέρνει μαζί τους κορυφαίους παίκτες από όλο τον κόσμο για να εκπροσωπήσουν την χώρα τους. Θα κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο ένα φανταστικό καλοκαίρι των PUBG eSports και αναπομονούμε να συνεχίσουμε να διατηρούμε αυτό το momentum για το υπόλοιπο του χρόνου”.

Δεν έχει εξακριβωθεί ποιες χώρες θα συμμετέχουν στο PUBG Nation Cup, αφού η ανακοίνωσή τους αναμένεται να γίνει μέσα στον Ιούλιο.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown’s Battlegrounds και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί PUBG γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 22/09/2020 15:32
Πολύ μεγάλο το χρηματικό έπαθλο .Θα γίνει χαμός και θα δούμε επικές μάχες.
Notification