Assassin's Creed Mirage

Hot
Όταν το παλιό Assassin’s Creed συναντά το νέο.

Όταν το παλιό Assassin’s Creed συναντά το νέο.

Όταν το παλιό Assassin’s Creed συναντά το νέο.

Η Ubisoft έχει ένα πλήθος από gaming σειρές και το Assassin's Creed είναι το πιο γνωστό Action-Adventure της, επομένως σε κάθε έκδοση οι fans της σειράς έχουν πάντοτε την περιέργεια να δουν τι τους ετοιμάζει η Γαλλική εταιρεία. Το Assassin's Creed Mirage αποτελεί την 13η έκδοση της βασικής σειράς Assassin’s Creed και διαδραματίζεται στην Βαγδάτη του 9ου αιώνα. Πρόκειται για prequel του Assassin’s Creed Valhalla, όπου ακολουθείτε την ιστορία του Basim, o οποίος εμφανίστηκε σαν supporting χαρακτήρας στον προαναφερθέντα τίτλο.

Ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 στα πλαίσια ενός stream για τα 15α γενέθλιά του franchise και όλη η κοινότητα ήταν ενθουσιασμένη για τον καινούργιο αυτό τίτλο. Επίσης φαίνεται ότι στην Ubisoft πήραν μια διαφορετική κατεύθυνση ως προς το gameplay, μάλλον επειδή έχει κορεστεί το είδος των καινούργιων τους εκδόσεων και χρειαζόταν επειγόντως μια αλλαγή. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και αναλόγως του πόσο επιτυχημένο θα είναι αυτό το νέο πείραμα που δοκιμάζει η εταιρία, πιστεύουμε θα καθορίσει την πορεία όλου των υπόλοιπων τίτλων του franchise.

assassins creed mirage 1

Σκαρφάλωσε στην ιεραρχία της αδελφότητας
Είστε 9 χρόνια πριν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Valhalla, όπου εκεί συναντήσατε των Basim, σαν εκπρόσωπο των Hidden Ones Εκεί έχει υποστηρικτικό χαρακτήρα και καθοδηγεί τον προηγούμενο πρωταγωνιστή της σειράς. Μια υπενθύμιση, εάν δεν θυμάστε, Hidden Ones είναι το αρχικό όνομά της αδελφότητας των Assassins μέχρι το έτος 1090 μ.Χ.. Σε αυτήν την καινούργια έκδοση θα ακολουθήσετε την ιστορία του Basim Ibn Ishaq, και θα δείτε πως κατάφερε ένας κλέφτης του δρόμου να γίνει Master Assassin.

Το σενάριο είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της Ubisoft και ποτέ δεν απογοητεύει. Έχει συνοχή και σας παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ιστορία για έναν πολύ σημαντικό χαρακτήρα του franchise, ο οποίος ποτέ δεν επαναπάβεται και έχει ως στόχο την εύρεση της αλήθειας . Προσθέτει βάθος στην προσωπικότητα του και εάν ολοκληρώσατε το Valhalla γνωρίζετε ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα δείτε τον Basim. Επίσης στην αρχή σας δείχνουν ότι μια μεταφυσική ύπαρξη κυνηγά τον ήρωα μας στα όνειρα του, χωρίς όμως να ξέρετε το γιατί, πώς και τί είναι αυτό τον όν. Ανά διαστήματα θα ξαναεμφανίζεται σε σημαντικά κομμάτια τις ιστορίας. Εσείς θα καταφέρετε να ξεδιπλώσετε αυτό το μυστήριο;

Τέρμα οι ειδικές κινήσεις και υπερδυνάμεις, μόνο stealth από εδώ και πέρα
Επιτέλους η Ubisoft θυμήθηκε ότι οι ήρωες των video games τους είναι δολοφόνοι… δεν είναι ούτε πολεμιστές, ούτε τοξότες. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ομάδα ανάπτυξής θέλει να πάτε πίσω στις ρίζες της και να έχετε μια stealthy προσέγγιση στις αποστολές, και μόνο σαν έσχατη λύση να πρέπει να πολεμήσετε τις ορδές των εχθρών σε μια περιοχή. Ήταν μια τολμηρή κίνηση διότι τα τελευταία χρονιά μας συνήθισαν σε πιο πολύ δράση, όμως πιστεύουμε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή.

Ξεχάστε Origins, Odyssey και Valhalla, έχουν κάνει ολικό lifting στον χειρισμός του Mirage σε σχέση με τα προηγούμενα. Σε θέμα combat έχουν απλοποιήσει πάρα πολύ τους χειρισμούς. Θα έχετε τα βασικά light attack, heavy attack, parry και dodge όμως τέλος σε ειδικές κινήσεις που ξεκλειδώνατε, τα τόξα κτλ. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται αρνητικά αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο. Το ένα χέρι παίρνει και το άλλο δίνει, στην περίπτωση μας, περιόρισαν το combat αλλά έχουν αναπτύξει πάρα πολύ το stealth κομμάτι του παιχνιδιού. Έχουν δώσει καινούργια gadgets τα οποία έχουν πολλές χρήσεις και δυνάμεις. Περισσότερες πληροφορίες για τα gadgets στις επόμενες παραγράφους.

assassins creed mirage 1

Assassin’s Creed χωρίς parkour δεν γίνετε και ευτυχώς εδώ είναι πολύ smooth. Η ροή της κίνησης του Basim είναι φυσική και δεν τον νιώθεις να κολλάει. Προς έκπληξη μας υπήρχαν στιγμές που ήταν τόσο ομαλό το parkour, που ήταν σαν να βλέπαμε βιντεάκια στο YouTube.

Προσφέρεται μόνο single player mode, δηλαδή μόνο η ιστορία, κάτι το οποίο δεν μας εκπλήσσει. Η αφήγηση, στο μεγαλύτερο της μέρος, είναι γραμμική αλλά σας δίδετε η ευκαιρία να κάνετε κάποιες αποστολές παράλληλα. Η ιστορία του παιχνιδιού θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο ομοιόμορφα κατανεμημένη και να μην έχουμε στις πρώτες 2 ώρες σχεδόν την 1 ώρα αφιερωμένη σε διαλόγους και cinematics αλλά καταλαβαίνουμε ότι θέλαν να χτίσουν το έδαφος για το υπόλοιπο της ιστορίας.

assassins creed mirage 1

Ένα καινούργιο σύστημα έχει δημιουργηθεί για τις αποστολές στο οποίο υπάρχει η κύρια αποστολή, στην οποία συνήθως πρέπει να εκτελέσετε κάποιον. Δυστυχώς ο στόχος σας είναι ανώνυμος και γνωρίζετε πολύ λίγα για αυτόν. Εδώ έρχονται τα side quests κάθε αποστολής, συνήθως είναι 2-3, όπου θα πρέπει να τα ολοκληρώσετε για να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία, και να επιστρέψετε πίσω να σκοτώσετε τον αρχικό σας στόχο. Υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες αποστολές, κυρίως αυτές που έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ιστορία, αλλά παρατηρήσαμε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε όλες τις αποστολές, το οποίο είναι ότι επισκέπτεστε ένα χώρο, σκανάρετε την περιοχή και είτε σκοτώνετε ένα στόχο είτε βρίσκετε γράμματα στο σπίτι κάποιου.

Υπάρχουν 3 επίπεδα δυσκολία, εύκολο-μέτριο-δύσκολο. Οι κύριες τους διαφορές είναι ότι οι εχθροί μπορούν να σας εντοπίσουν ευκολότερα και επίσης βαράνε πιο δυνατά. Δυστυχώς τα boss fights είναι λίγα και anticlimactic. Δεν θα νιώσετε μεγάλη απειλή κατά την διάρκεια των boss fight άσχετα εάν κατά την διάρκεια τις ιστορίες αυτός ο εχθρός παρουσιάζεται σαν πολύ ισχυρός και χρειάζεται τόσα σχέδια για να τον φτάσετε. Από την άλλη όμως μπορούμε να πούμε ότι πήραν μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση, αλλά βρε Ubisoft τουλάχιστον τα boss fights έπρεπε να ήταν καλύτερα.

assassins creed mirage 1

Τέσσερεις. Αυτός είναι ο αριθμός των διαφορετικών εχθρών που θα βρείτε ασχέτως εάν στο codex γράφει ότι υπάρχουν περισσότεροι εχθροί. Γενικά αρκετοί εχθροί έχουν πολύ παρόμοια moveset με την διαφορά ότι χρησιμοποιούν διαφορετικό όπλο αλλά η στρατηγική για να τους νικήσετε είναι η ίδια. Αρχικά όλοι οι εχθροί όταν είσαι σε stealth είναι ακριβώς οι ίδιοι (με εξαίρεση μόνο ένα). Δεν παν’ άσε ένας δίμετρος γορίλλας με armour, εάν τον κάνετε assassinate θα πεθάνει όπως τους αδύναμους εχθρούς. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το AI είναι πολύ basic με όλους τους εχθρούς να έχουν γυρισμένη πλάτη και να σας φωνάζουν «έλα φάε με». Όσο αφορά το combat, στην αρχή ίσως τα βρείτε λίγο σκούρα και θα προτιμήσετε όσο το δυνατό λιγότερες αναμετρήσεις αλλά η κινήσεις των εχθρών είναι τόσο προβλέψιμες που εάν εξασκηθείτε λίγο τότε δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνετε.

Τώρα σας έχουμε καλά και κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι ο Basim έχει εξοπλιστεί με 6 καινούργια gadgets (φάση batman). Κυρίως θα τα χρησιμοποιήσετε όταν είστε σε stealth mode όμως με αναβαθμίσεις γίνονται χρήσιμα και κατά την διάρκεια των μαχών. Τα κακά νέα είναι ότι ο υπόλοιπος εξοπλισμός, δηλαδή τα όπλα και η στολή σας, είναι παντελώς άχρηστα. Θα βρείτε σε πολλές περιοχές καινούργια όπλα και πανοπλίες, τα οποία δίνουν κάποια buffs μεν, αλλά είναι τόσο αδιάφορα και δεν έχουν αντίκτυπο στο Gameplay σας. Για να φανταστείτε, εμείς καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλάξαμε μόνο μια φορά το όπλο και την πανοπλία μας, και αυτό ήταν στις πρώτες 2 ώρες.

assassins creed mirage 1

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, έχουν πετσοκόψει τα Skill Trees, σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση του Valhalla, το οποίο είναι δίκοπο μαχαίρι. Θετικό είναι ότι πλέον δεν έχετε 100 ανούσια skills, όπως πχ + 0.5% light attack. Το αρνητικό είναι ότι ακόμα και να ξεκλειδώσετε ένα ability δεν θα δείτε σημαντική διαφορά στο gameplay σας. Τα μόνα skills που πραγματικά αξίζαν ήταν για να αποκτήσετε τα gadgets και το double assassination. Ακόμη ένα πράγμα που άλλαξαν είναι ότι πλέον δεν υπάρχει XP system αλλά αποκτάτε skill points εκτελώντας τις αποστολές της ιστορίας. Υπάρχουν 3 skill trees Phantom, Trickster και Predator και το καθένα εστιάζει σε διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού. To Phantom κατά βάση είναι το stealth κομμάτι με 1-2 κινήσεις για τις μάχες. Το Trickster skill tree είναι για να ξεκλειδώσετε και να ενδυναμώσετε τα εργαλεία σας ενώ το Predator είναι αναβαθμίσεις για τον αετό σας και για το eagle vision του Basim.

Γίνε ο απόλυτος, σιωπηλός και μεθοδικός δολοφόνος.

Να σημειωθεί ότι στην αρχή, δεν έχετε ούτε τον αετός σας, ούτε το διάσημο όπλο των Assassins αφού δεν είστε ακόμα ένα από αυτούς. Μόλις ξεκλειδώσετε τον πιστό σας σύντροφος Enkidu θα μπορείτε να σκανάρετε τις περιοχές για objectives, θησαυρούς κτλ. Όμως στο τέλος της ημέρας αυτό που είναι πιο χρήσιμο είναι το eagle vision.

assassins creed mirage 1

Στα καινούργια χαρακτηριστικά, η Ubisoft διαφημίζει πολύ το ‘Interactive city’ δηλαδή η διαδραστική πόλη. Αυτή η πόλη φυσικά είναι η Βαγδάτη του 9ου αιώνα και φαίνεται ότι έπεσε πολύ δουλεία σε αυτό το κομμάτι. Γενικά νιώθεις ότι όντως είναι μια πόλη με ζωή, υπάρχουν πολλοί NPC οι οποίοι είτε αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους είτε κάνουν κάτι μόνοι τους. Μαζί με την πόλη, δημιουργήθηκε και ένα σύστημα επιπέδου καταζήτησης, ένα πράμα όπως το GTA. Αποτελείται από 3 επίπεδα, και όσο πιο ψηλά βρίσκεστε τόσο πιο εύκολα σας αναγνωρίζουν οι εχθροί καθώς περπατάτε στην πόλη. Για να μειώσετε αυτά τα επίπεδα υπάρχουν διάφοροι τρόποι, όπως να βγάλετε τις αφίσες σας από τους τοίχους ή να δωροδοκήσετε άτομα. Κάτι καινούργιο που δεν το συναντάτε πολύ στα προηγούμενα Assassin’s Creed είναι ότι πλέον το pickpocketing έχει όφελος. Συνήθως όταν κάνατε pickpocketing περνάτε μερικά νομίσματα και τίποτα άλλο. Στην καινούργια αυτή έκδοση θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την ικανότητα για να κλέψετε από ανυποψίαστους πολίτες κειμήλια, ειδικά tokens και φυσικά λεφτά. Τα ειδικά tokens μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους για να κάνουν πιο εύκολή την ζωή σας, παραδείγματος χάρη δωροδοκίες, να αγοράσετε μισθοφόρους ή να βάλετε μουσικούς να αποσπάσουν την προσοχή των εχθρών.

Εάν θέλατε ένα παιχνίδι για να βγάλετε όλο των Οκτώβριο, χάσατε. Η διάρκεια του gameplay είναι γύρω στις 14-18 ώρες (το Valhalla ήταν 61 ώρες), και εάν θέλετε να το κάνετε Platinum θα φτάσετε γύρω στις 30 ώρες. Αυτό φαίνεται και στην μειωμένη τιμή που το πουλά η Ubisoft, μιας και είναι 20 ευρώ πιο φθηνό απ’ ότι ένα κανονικό PS5 game.

assassins creed mirage 1

Ο τεχνικός τομέας θα μπορούσε να είναι και καλύτερος
Performance και Quality. Αυτά είναι τα δυο modes που σας προσφέρονται για γραφικά. Στο performance προτεραιότητα θα έχει να τρέχετε σε 60 fps ενώ στο quality θα έχετε 4Κ ανάλυση. Εμείς που το δοκιμάσαμε σε performance mode στο PS5, παρατηρήσαμε ότι όντως είναι βέλτιστο το programming και πετυχαίνουν να προσφέρουν αυτά που υπόσχονται.

Η μηχανή γραφικών είναι η Ubisoft Anvil η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρο στο franchise του Assassin’s Creed, καθώς επίσης και σε άλλους τίτλους της εταιρίας. Όσο αφορά τον σχεδιασμό του περιβάλλοντος, παρατηρήσαμε ότι επαναχρησιμοποίησαν assets από προηγούμενες εκδόσεις, συγκεκριμένα από το Origins και το πρώτο Assassin’s Creed. Η έρημος, που είναι πολύ παρόμοια με της Αιγύπτου του αντίστοιχου video game, δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρων. Είναι απλά μια τεράστια έκταση από άμμο, με ελάχιστα σημεία ενδιαφέροντος και όταν πρέπει να την διασχίσετε, για να πάτε σε αποστολές, νιώθετε σαν να είναι μια διαδραστική οθόνη loading. Τα bureaus, δηλαδή τα καταφύγια των Assassin’s είναι αυτά που είχαμε και στον Aldair αλλά αυτό έγινε εσκεμμένα για να σας προκαλέσουν αυτήν την νοσταλγία.

assassins creed mirage 1

Η πόλη από την άλλη είναι ωραία σχεδιασμένη, γεμάτη ζωή και έχει αρκετές λεπτομέρειες. Δεν νιώθετε ότι επαναλαμβάνεται, ο φωτισμός και η σκίαση είναι καλά σχεδιασμένα στην πόλη, αλλά και γενικότερα στους κλειστούς χώρους. Επίσης έχει high resolution textures όμως η ποιότητα των προσώπων των χαρακτήρων θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Να μην παρεξηγηθούμε όλα τα μοντέλα χαρακτήρων είναι καλά σχεδιασμένα και έχουν καλά animations όμως δεν υπάρχει αρκετή λεπτομέρεια στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να φαίνεται λιγότερο ρεαλιστικό. Παράδειγμα δεν υπάρχουν ατέλειες στο πρόσωπο του Basim και ούτε αντικατοπτρίζετε το φως στο μοντέλο με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο αληθοφανές.

Μεξικάνικη σαπουνόπερα το κάναμε;
Πριν αρχίσουμε με τα αρνητικά να πούμε και ένα καλό. Γενικά οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν on-point και το soundtrack δημιουργούσε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Έλα όμως που αν προσέξετε λίγο τα χείλη των χαρακτήρων και ακούσετε τι λένε, αυτά τα δυο δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Στην αρχή δεν το παρατηρείτε, αλλά μόλις το καταλάβετε, τότε βλέπετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ σημεία που γίνεται αυτό. Δεν επιτρέπετε τέτοιο κακό lip synching για ένα ΑΑΑ video game. Επίσης τι φάση με την Roshan;;;; Η φωνή της ακούγεται σαν νταλικέρη που πίνει 20 πακέτα τσιγάρα την ημέρα και την προηγούμενη μέρα ήταν γήπεδο.

assassins creed mirage 1

Ποιος είσαι πραγματικά; O Basim ή Aldair;
Ο καινούργιος τίτλος της Ubisoft προσπαθεί να φέρει την νοσταλγία των παλιών καλών Assassin’s και το πετυχαίνει. Κάποιοι θα πουν ότι με αυτή τους την κίνηση το franchise πήγε ένα βήμα πίσω, ενώ άλλοι (κυρίως αυτοί που έπαιξαν και όλους τους παλιούς τίτλους) πιστεύουν ότι επιτέλους η Ubisoft άρχισε να κατευθύνεται ξανά στην σωστή κατεύθυνση. Εάν είστε φανατικός θαυμαστής του franchise ή σας αρέσουν τα stealthy παιχνίδια τότε το Mirage είναι για εσάς. Από την άλλη αν θέλετε επικές μονομαχίες με ειδικές κινήσεις κτλ. τότε καλύτερα μείνετε στο Valhalla. Με την μειωμένη τιμή των 50 ευρώ είναι μια καλή αγορά για ένα story telling τίτλο και για να περάσετε χαλαρά την ώρα σας.

assassins creed mirage 1

Θετικά:
- Back to basics gameplay
- Χρήσιμα και customizable gadgets
- Πολύ ωραία η Βαγδάτη από πλευρές γραφικών και διαδραστικότητας
- Θυμίζει όντως Assassin’s Creed και δεν είναι ένα generic παιχνίδι.

Αρνητικά:
- Combat χωρίς βάθος
- Ο μισός χάρτης είναι έρημος χωρίς ενδιαφέροντα πράγματα
- Χάλια lip-sync
- Χρειαζόταν μεγαλύτερη ποικιλία στα objectives των αποστολών

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 6
Gameplay: 8.5
Σενάριο: 7
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 7.4

Πάρτε τα κρυμμένα σας μαχαίρια και αρχίστε να σφάζεται κόσμο

Θεόδωρος Σολωμού

NEWS   VIEW ALL

Assassin’s Creed Mirage: Ημερομηνία κυκλοφορίας

[Αρχική δημοσίευση: 2/12/22] Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Ubisoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Assassin’s Creed Mirage τον Αύγουστο του 2023, χωρίς όμως να είναι σίγουρο. Οι πληροφορίες έρχονται...
Posted (30 Apr 2024)

Assassin's Creed Mirage gameplay videos

[Αρχική Δημοσίευση: 12/06/23] Η Ubisoft παρουσίασε δύο βίντεο για το Assassin's Creed Mirage. Ένα story trailer και ένα gameplay video. Το story trailer παρουσιάζεται η σχέση του Bashim με τους Hidde...
Posted (03 Oct 2023)

Assassin's Creed Mirage: Οι απαιτήσεις στα PC

Η Ubisoft ανακοίνωσε τις απαιτήσεις του Assassin's Creed Mirage στα PC. Είναι απόλυτα λογικές με μόλις 40GB χώρο. Για Ultra επιδόσεις θα χρειαστείτε μία RTX 3080. Το Assassin's Creed Mirage θα κυκ...
Posted (20 Sep 2023)

Assassin's Creed Mirage

[Αρχική δημοσίευση: 1/9/22] Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το Assassin's Creed Mirage, επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες φήμες. Περισσότερα για το παιχνίδι θα αποκαλυφθούν στις 10 Σεπτεμβρίου στις 22:0...
Posted (22 Aug 2023)

Η Ubisoft πουλάει στολή Assassin's Creed Mirage με κόστος 500 δολάρια

Η Ubisoft πουλάει ένα επίσημο Assassin's Creed Mirage "haptic gaming suit", για να το φορέσετε, είτε για cosplay, είτε για...ειδικές αποστολές. Θα πάρετε μια γεύση από τον Basim, ο οποίος στο AC Mira...
Posted (15 Jul 2023)

Το Assassin's Creed Mirage θα είναι μικρότερο σε διάρκεια

Ο creative director Stéphane Boudon ανέφερε πως το νέο κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed θα έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με τα προηγούμενα πονήματα της Ubisoft. Μιλώντας στο GamesRadar,...
Posted (14 Jan 2023)

Διαρροές για το Assassin's Creed Mirage από τους YouTubers Dan Allen και j0nathan

[Αρχική δημοσίευση: 30/8/22] Το επόμενο παιχνίδι Assassin's Creed λέγεται ότι θα έχει τον τίτλο Assassins Creed Mirage.Η νέα φήμη φαίνεται να επιβεβαιώνει την Βαγδάτη ως τοποθεσία και τον Basim ως τ...
Posted (22 Sep 2022)

Το Assassin's Creed Mirage μπορεί να έχει τζόγο, έλαβε rating 18+

Μετά την ανακοίνωση του Assassin's Creed Mirage, η ηλικιακή αξιολόγησή του στο ESRB ορίστηκε για 18+ και η περιγραφή αναφέρει ότι "Το παιχνίδι περιέχει τζόγο". Βλέποντας την αξιολόγηση αυτή, η Ubisof...
Posted (12 Sep 2022)

Assassin’s Creed Mirage Collector's Edition

Η Ubisoft αποκάλυψε το νέο Assassin's Creed Mirage και όπως ήταν αναμενόμενο θα κυκλοφορήσει και μία Collector's Edition. Η συλλεκτική έκδοση θα έχει την φιγούρα του Basim και διάφορα συλλεκτικά. Η...
Posted (11 Sep 2022)

4 νέα Assassin's Creed games - Ubisoft Forward: 10/9/22

[Αρχική δημοσίευση: 7/9/22] Η Ubisoft έχει δηλώσει ότι αυτό το Σάββατο 10/9 στο Ubisoft Forward θα παρουσιάσει το Assassin's Creed Mirage. Ωστόσο, στο livestream η Ubisoft θα κάνει δηλώσεις και για τ...
Posted (11 Sep 2022)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Weezer (Level 10) 11/10/2023 23:09
Μεγαλη απογοητευση φετος. Επαναλαμβανομεν ο gameplay και χαρακτηρες χωρις ενδιαφερον.
Πλεον το Assassin's Creed αμφιβαλλο αν εχει να προσφερει κατι νεο. :-|
Score 7.4
7.78 User Score
(9 votes )
User Reviews 0
Genre: Action-Adventure
Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Διάθεση: Ubisoft
Players: 1
Requirements: Windows 10 ή ανώτερο, 8 GB RAM, Επεξεργαστής: Intel Core i7-4790K ή AMD Ryzen 5 1600, Κάρτα Γραφικών: Intel Arc A380 με τουλάχιστον 6GB VRAM ή NVIDIA GeForce GTX 1060 με τουλάχιστον 6GB VRAM ή AMD Radeon RX 570 με τουλάχιστον 4GB VRAM, Χώρος στο σκληρό δίσκο 40 GB
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 05/10/2023
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification