Ειδήσεις

0 user comments
Δε θα διαγράφει την πρόοδο των παικτών σύμφωνα με την καινούρια ενημέρωση της Riot Games. [UPDATE]
24 Ιανουαρίου, 00:11
0 user comments
Ένα indie Puzzle game.
23 Ιανουαρίου, 22:05
0 user comments
Ο Hideo Kojima επιθυμεί να δημιουργήσει μικρότερα games με σειρά επεισοδίων.
23 Ιανουαρίου, 21:30
0 user comments
Η ανακοίνωση έγινε με teaser μέσω Twitter.
23 Ιανουαρίου, 20:18
3 user comments
Φήμη για τον σεναριογράφο του Batman. [UPDATE]
23 Ιανουαρίου, 19:38
0 user comments
Αποκτήστε με λιγότερο από ένα ευρώ το Strategy της Paradox Development Studio μαζί με μια σειρά από DLCs.
23 Ιανουαρίου, 19:21
1 user comments
Η αγγελία αναφέρει συγκεκριμένα το PS4.
23 Ιανουαρίου, 18:44
0 user comments
Η κατηγορία είχε γίνει από Γερμανική Υπηρεσία Προστασίας του Καταναλωτή.
23 Ιανουαρίου, 18:17
0 user comments
FPS
Η εταιρεία γιορτάζει επίσης τον ένα χρόνο από την κυκλοφορία του battle royale.
23 Ιανουαρίου, 16:59
0 user comments
RPG
Θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One.
23 Ιανουαρίου, 15:51
0 user comments
RPG
Το σύστημα κανόνων αναπτύχθηκε από τον Nathan Dowdell.
23 Ιανουαρίου, 15:09
0 user comments
Η ομάδα ανάπτυξης θα έχει το διπλάσιο μέγεθος από αυτή του πρωτότυπου. [UPDATE]
23 Ιανουαρίου, 14:04
0 user comments
Ο Marcus Lehto επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του και ο ίδιος δουλεύουν πολύ σκληρά.
23 Ιανουαρίου, 13:37
0 user comments
Μέσα στα highlights της χρονιάς για την πλατφόρμα.
23 Ιανουαρίου, 12:45

Digger HD

Thursday, 04 Mar 2010  | in Retro | Γράφτηκε από τον GameWorld  
GameWorld

GameWorld  

Αποκτήστε τα GameWorld t-shirts με μία βόλτα στο Tokotoukan.com/el/Gameworld
Hot
 

Digger HD

Digger HDΚάτι από τα… παλιά θα σας θυμίσει το Digger HD της εταιρείας Creat Studios, το οποίο κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο. Το demo του βγήκε πρόσφατα στο playstation store. Εμείς το παίξαμε και θα σας διηγηθούμε τα συμπεράσματα μας.

Αναμνήσεις
Κάποτε ο μοναδικός σκοπός ενός, gamer ήταν η διασκέδαση. Ήθελε να παίξει, να ξεσκάσει και να περάσει ευχάριστα κάποιες ώρες μπροστά στην παιχνιδομηχανή του. Αυτές οι μέρες, έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό όλων, καθώς θυμίζουν τις μέρες που ήμασταν παιδιά και ανυπομονούσαμε να γυρίσουμε σπίτι από το σχολείο για να παίξουμε τα games των οποίων τα γραφικά δεν ήταν τότε ο πρωταρχικός στόχος. Το Digger, έρχεται για να προσφέρει κάτι ανάλογο, να σας ταξιδέψει χρόνια πίσω και να σας προσφέρει ευχάριστες αναμνήσεις και όχι μόνο. Φυσικά θα σας θυμίσει αρκετά το παλιό Digger, το οποίο κάποιοι ίσως το μάθατε στην παραλλαγή του, το Boulder Dash.
Digger HD
Gameplay
Τα χρόνια που τα retro games ήταν στο αποκορύφωμα τους, οι fans του είδους μπορούσαν πολύ εύκολα να τα παίξουν, αφού το gameplay τους ήταν πολύ εύκολο. Έτσι λοιπόν και το Digger, έχει έναν πολύ εύκολο χειρισμό τον οποίο μπορεί να κατανοήσει ακόμα κι ένας αρχάριος παίκτης. Οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε, είναι να πηγαίνετε δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω και να σκάβετε στο μέρος που θέλετε έτσι ώστε να μπορέσετε να «φάτε» με την μπουλντόζα σας τα διαμαντάκια και να ξεφύγετε από τα κακά τέρατα που σας κυνηγούν.

Όπως προαναφέραμε, ο μοναδικός στόχος του παιχνιδιού είναι η διασκέδαση και σίγουρα αυτό είναι κάτι το οποίο το καταφέρνει πολύ καλά. Ο σκοπός του Digger είναι απλός. Καλείστε να επιβιώσετε περνώντας από όλα τα levels και να φτάσετε έως το τέλος. Σε κάθε επίπεδο θα πρέπει να μαζέψετε όλα τα διαμαντάκια, για να σας δοθεί η πρόσβαση στο επόμενο. Προσέξτε όμως, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τα τέρατα, διότι τότε θα χάσετε άμεσα μία από τις ζωές σας. Αν τις χάσετε όλες τότε θα έχετε game over.

Γραφικά
Αν συγκρίναμε το παλιό Digger, με το καινούργιο, τότε θα μιλάγαμε για μια μεγάλη διαφορά στο θέμα των γραφικών. Επειδή όμως, εν έτη 2010. τα γραφικά έχουν φτάσει σε «τρελό» επίπεδο, δεν μπορούμε να πούμε πως το Digger HD προσφέρει κάτι το στοιχειώδες. Λόγω του ότι αποτελεί sequel, προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να αποδώσει την παλιά έκδοση. Με αυτό το σκεπτικό θα μείνετε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.Συνοπτικά
Το Digger HD κυκλοφορεί για το Playstation 3 από τις 9 Οκτωβρίου, ενώ demo του μπορείτε να βρείτε εδώ κι αρκετές ημέρες στο Playstation store.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

Notification