Μόλις ξεκίνησα dragon age!

Read More...

Βανέσα replied to the topic 'Σχέσεις' in the forum. 7 years ago

Ωραίες τοποθετήσεις. Αλλα εγω συμφωνώ με αυτόν τον Μαρκήσιο. Για μένα οι σχέσεις είναι υπερεκτιμημένες. Oι σημερινές τουλάχιστον. Καταρχήν οι άνθρωποι, η πλειοψηφία αν όχι όλοι είναι υλιστές σήμερα. Δεν δίνουν αξία και σημασία σε συναισθήματα συμπεριλαμβανομένης και της αγάπης, αλλά στο συμφέρον. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο του να θέλει κανείς να μείνει μόνος, στα ψυχολογικά προβλήματα εξολοκλήρου, αν και αυτά παίζουν ρόλο φυσικά.

Η σχέση απαιτεί θυσίες που μπορεί να μη θέλουμε να κάνουμε και αν τις κάνουμε να είναι εξαναγκαστικά. Επίσης απο τις σχέσεις, σήμερα, απαιτούνται πολλά περισσότερα πράγματα, όπως να έιναι ο άλλος άψογος σωματικά, στο κρεβάτι και στα θελήματα του άλλου. Δεν είναι τίποτα ρόδινο και τίποτα ελεύθερο. Αν θέλει κανείς να δεί τα πράγματα ρεαλιστικά.

Το μεγαλύτερο ποσοστό σχέσεων γίνεται γιατί η κοινωνία σε πιέζει απίστευτα να παντρευτείς/κάνεις οικογένεια/διαιωνίσεις το είδος. Επομένως γίνεται υπό πίεση.

Για να μη μιλήσω για γάμους και οικογένειες και γέννηση παιδιών χωρίς να το θες αλλά επειδή πρέπει. Αυτό ειναι ontopic γιατί η σχέση αν κρατήσει, δεν μένει ποτέ σαν "σχέση" μόνο. Και πολλοί δεν συνειδητοποιούν οτι το να είσαι σε σχέση δεν είναι μόνο φιλιά κρεβάτι γλυκόλογα και ιστορίες.

Μεγάλο θέμα και δύσκολο.

Read More...

Blood Prince is friends with Βανέσα

Notification