Ψηφισα το Χenia. Πολυ ωραιο παιχνιδι και με αρεσε γιατι με θυμισε ενα συνδυασμο mario αλλά ακομα πιο πολυ το contra οταν πρωτοβγηκε στις μαιμουδοκονσολες αντιγραφη nes και ηταν αναμεσα στα 100κατι παιχνιδια το καλυτερο που ειχε η κονσολα τοτε.

Read More...

Pavlos Leontaridis replied to the topic 'Game of the Year 2017' in the forum. 6 years ago

Ψηφισα το Wolfenstein II: The New Colossus λογω υπεροχων γραφικων και ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που συνεχιζουν και εχουν sequel απο to 1992 που βγηκε το πρωτο με τον ειρωνικο τοτε τιτλο 3d σε μια εποχη με ms dos και windows 3.1. Και παρολα τα χρονια που κουβαλαει στην πλατη του συνεχιζει και παραμενει στο προσκηνιο με δυνατες μεταφορες και αναβαθμισεις γραφικων και ηχου και ιστοριας παρολο που λογω της ιστοριας του ειναι εγκλωβισμενο να παιζει σε μια εποχη μονο. Ολα αυτα νομιζω το κανουν να υπερεχει πολλων νεων στο παιχνιδι ανταγωνιστων του και ας το ψηφισαμε λιγοι που φανταζομαι ειναι οι περισσοτεροι σαν εμενα "μπαρμπαδες" στο gaming...

Θα ηθελα αν ειμαι τυχερος να κερδισω απο την Astro Gaming το Α40 TR Headset για την απολαυση του gaming χωρις να ενοχλω γυρω τους υπολοιπους.

Read More...

Notification